Hai la Milcov cu grabire

marți, 01 mai 2001, 23:00
2 MIN
 Hai la Milcov cu grabire

Nedorit de mai nimeni dintre conducatorii sau alesii Iasului, Fotbal Club Municipal Poli continua sa faca act de prezenta in actualul campionat al diviziei B. Act de prezenta si nu mai mult, deoarece resemnarea este la ea acasa in Copou. La nivelul organizarii sau a conditiilor oferite nu s-a imbunatatit nimic, la fel la nivelul lotului. Tam-tamul facut in ultima perioada pe la toate birourile sau pe holurile institutiilor importante nu au avut nici un rezultat concret. Colac peste pupaza si atunci cind echipa se misca relativ bine, cum a fost simbata in Copou, cu Metrom, citeva minute se pun in calea obtinerii unui rezultat cite de cit pozitiv.
Cu tot acest tablou sumbru, astazi, la Focsani, Poli are sanse sa detoneze o bomba. Gazdele sint in mare deriva, pozitia fruntasa din tur fiind acum de domeniul amintirilor. Chiar daca a adus un nou antrenor, fostul golgeter Radu II, sansele vrincenilor de a ramine in divizia B sint destul de scazute. Paradoxul Unirii este dat de discrepanta uriasa intre pozitia in clasament (locul 15 cu 28 puncte si -11 la adevar) si golaveraj: 19-16! Focsanenii au cea mai buna aparare din serie (la egalitate cu liderul, Sportul) dar si unul dintre cele mai slabe atacuri, dificultatile de a se impune pe teren propriu fiind recunoscute.
Acesta ar fi elementul de care s-ar putea agata Poli, care, din cauza jenei financiare, pleaca la Focsani in cursul acestei dimineti. Astfel, jucatorii ieseni vor fi siliti sa joace un meci oficial dupa citeva ore bune de mers cu autobuzul. Singura problema in lotul oaspetilor este legata de accidentarea lui Capusa, restul jucatorilor din subtiraticul lot aflat la dispozitia directorului sportiv Danut Munteanu fiind apti de joc. Totusi, din cauza datoriilor pe care clubul le are fata de Rupedeal, acesta s-ar putea sa nu intre astazi pe teren, el refuzind ieri sa faca antrenament. Normal de acum, pentru a se putea alinia un prim "11" se va apela din nou la juniori. Formatiile probabile:
Unirea: Barbu – Ungureanu, Calin, Baciu, Paun, Dogaru – Pasare, Chebac, Stan – Iacob, Barbinta.
Poli: Mihalache – Acatrinei, I. Serban, Petrache, Urdaru – Besleaga, C. Dumitru, Medeleanu, Rupedeal (Suru), Butnaru – Soponariu.
Celelalte meciuri ale etapei: Farul Constanta – Metalul Plopeni (in tur, 1-2), Apemin Borsec – Callatis Mangalia (0-2); Poiana Cimpina – Fulgerul Bragadiru (0-4); Precizia Sacele – Tractorul Brasov (0-2); FC Onesti – Juventus Colentina (0-2); ARO Cimpulung – Cimentul Fieni (3-0); Midia Navodari – Sportul Studentesc (0-1); Metrom Brasov – Laminorul Roman (1-2). (Ovidiu MINEA)

Comentarii