Inc-o incercare pentru ieseni

vineri, 21 aprilie 2000, 23:00
1 MIN
 Inc-o incercare pentru ieseni

Invinsi joi la Ploiesti de o echipa de veterani, handbalistii de la Politehnica Iasi incheie astazi la Fagaras periplul in Ardeal. Si daca din fief-ul gazarilor n-au reusit sa smulga mai mult decit un punct (cel acordat la infrimgere), studentii vor incerca acest lucru astazi in fata unei echipe destul de solide, care nu a pierdut acasa decit cu primele doua clasate. Avind in vedere diferenta inregistrata in tur (34-24), oaspetii pot spera, insa nu trebuie ignorat faptul ca nici motivatie nu mai exista in rindul echipei antrenate de cuplul Hatura-Ciocoiu. Cheia promovarii se joaca la Suceava, acolo unde Ambro primeste vizita celor de la Uztel. Avind in vedere jocul in aer liber (cunoscut gazdelor) si faptul ca ploiestenii s-au chinuit simbata cu Sighisoara pe teren propriu, putem spune ca sucevenii sint favoriti. Asta ar insemna teoretic drum deschis pentru Ulpimex Galati spre Liga Nationala, insa nu dam pronosticuri pentru ca nu stim cine arbitreaza.
Celelalte partide ale etapei a 17-a: CSU Ulpimex Galati – Petrolul Teleajen (in tur, 22-18), HC Sighisoara – Romvag Caracal (30-30), Flacara Moreni – Cimentul Medgidia (25-33). Moldosin Vaslui sta.
Clasament: 1. Galati (40p), 2. Uztel (36p), 3. Poli (33p), 4. Moldosin (32p), 5. Cimentul (29p), 6. Nitramonia (27p). (Lucian M.)

Comentarii