Inca o infringere

duminică, 12 august 2001, 23:00
2 MIN
 Inca o infringere

Simbata, la Tirgu Neamt, FC Poli Unirea a sustinut ultima verificare inaintea inceputului campionatului, programat in aceasta simbata. Elevii lui Adrian Kereszy si Gelu Paveliuc au bifat o noua infringere in partidele amicale contra formatiilor din afara Iasului care joaca in diviziile B sau C, cedind cu 1-2 (0-0) in fata echipei locale Ceahlaul II. Iesenii au inceput partida cu ceea ce se prefigura a fi echipa-standard pentru campionatul ce bate la usa adica: Cimpeanu – Bozianu, A. Ilie, Petrache, D. Munteanu – Andrusi, Medeleanu, Dragoi, Tiron – Dobrea, Brighiu. Dupa o prima repriza echilibrata, pe fondul unor schimbari la Poli Unirea, gazdele s-au detasat la 2-0, oaspetii acuzind faptul ca lovitura de pedeapsa in urma careia s-a deschis scorul a fost acordata usor. Pe final, juniorul Cristea, nou intrat in joc, a redus diferenta, finalul aducind victoria gazdelor.
La sfirsitul meciului s-a produs prima rabufnire a unui fotbalist, Medeleanu anuntind ca doreste sa paraseasca Iasul si sa joace la Gloria Buzau. Problema care se pune este legata de suma ridicata care se cere pentru transferul lui, 20 000 $. Astfel de nemultumiri ar mai putea aparea in aceasta saptamina care se anunta delicata, urmind a incepe negocierile cu jucatorii privind contractele si primele de joc. Modificari au aparut si in legatura cu portarii din lotul iesean, Mihalache parasind Copoul in timp ce Luca va apara la formatia de divizia D a studentilor ieseni.
Cu rezerva obtinerii dezlegarilor jucatorilor ce nu apartin de echipa si a acceptarii de catre fotbalisti a conditiilor financiare care vor fi oferite, lotul FC Poli Unirea anuntat de presedintele Pavel Hodea cuprinde la ora actuala 21 de jucatori: Cimpeanu, Dulcianu si Dohot (portari), Bozianu, C. Ilie, A. Ilie, Petrache, Gheban, Danut Munteanu, Andrusi, Murgu, Boghean, Dragoi, Tiron, Cotan, Cristea, Suru, Dobrea, Brighiu, Manole si Grigore. Definitivarea acestei liste va fi facuta pina joi, cind este ultima zi de transferari, in acest interval putind aparea si mutatii de ultima ora. Una din ele este legata de cei doi fotbalisti brasoveni, Gnandt si Anghel care sint disputati de Poli si Sportul Vaslui. (Ovidiu MINEA)

Comentarii