Le-au scos handbalul din cap

miercuri, 22 martie 2006, 22:13
1 MIN
 Le-au scos handbalul din cap

„Este mare diferenta intre ce a jucat Steaua in tur si ce a jucat acum.” – a tras concluzia aseara antrenorul iesenilor, Costel Schender, care a facut referire la partida de la Iasi, cind Dediu si compania au condus consistent aproape trei sferturi din meci si au pierdut in final la doua goluri diferenta. Si pina la urma diferenta a venit din mentalitatea si valoarea bucurestenilor, care au vazut in partida de ieri un excelent motiv de pregatire pentru partida de simbata din semifinalele Challenge Cup. „In 60 de minute am facut si noi cinci faze de handbal adevarat insa este prea putin la acest nivel. Dimofte nu-i Sania ca nu se pregateste. Vom cistiga si noi cind Craescu va fi Mazilu.” – a mai adaugat Schender, despre partida care i-a adus Politehnicii cea mai grea infringere din acest sezon.
Pentru Steaua au marcat Mazilu (9), Preda (7), Mihaila (6), Cian (5), Novanc (3), Birtalan (3), Sania (3), Petre (3), Stamate (2), Pancu (2), Voina (1) iar pentru Politehnica Dediu (8), Chike (7), Dimofte (4), Mironescu (3), Tancau (2), Craescu (1) si Velicu (1)
Intr-o alta partida jucata in avans, marti, Universitatea Resita a incheiat la egalitate (33-33), partida de pe teren propriu cu liderul HCM Constanta.

Comentarii