Lideri la tenis de masa

joi, 09 noiembrie 2000, 00:00
2 MIN
 Lideri la tenis de masa

Cu o etapa inainte de final, echipa AS Olimpia ACB CSM Iasi se afla pe primul loc in Divizia B de tenis de masa, cu 7 puncte, la egalitate cu CSS Tirgu Secuiesc. Ultima pozitie este ocupata de CSS Slatina, virtual retrogradata indiferent de rezultatele ultimei etape, ce se va desfasura chiar in sinul Olteniei. Pozitia de lidera a revenit echipei iesene dupa dubla victorie de la Tirgu Secuiesc, unde s-a disputat etapa secunda a Diviziei B. In sala de sport a Liceului "Gabor Aroni", AS Olimpia ACB CSM Iasi, in formula Mihai Sumulea, Gigi Ciubotaru, Vasile Robciuc si Lucian Iftimie, a reusit o binemeritata revansa contra formatiei gazda, pe care au depasit-o cu 4-2. Victoriile iesenilor au fost realizate de Gigi Ciubotaru (2), dublul format din acelasi jucator si Mihai Sumulea si Vasile Robciuc (1). Va reamintim ca, in prima etapa, desfasurata la Iasi, AS Olimpia ACB CSM a pierdut in fata celor din Tirgu Secuiesc, "dialogul" dintre cele doua echipe urmind sa continuie abia la inceputul anului viitor, cind este programata ultima etapa, invingatoarea urmind sa promoveze in Divizia A.
In cealalta partida disputata la Tirgu Secuiesc, iesenii au depasit cu 4-0 pe CSS Slatina, victoriile fiind reusite de Robciuc, Ciubotaru, Iftimie si dublul Iftimie – Robciuc. Remarcabila ascensiunea valorica a ultimilor doi tenismeni ieseni, care, alaturi de un tinar de perspectiva, Sebastian Vasilache, au putea face o figura frumoasa in campionatului intern. In celalalt meci al etapei, echipa gazda s-a impus fara probleme (4-0) in fata celor din Slatina, semnificativ este insa faptul ca din echipa olteana face parte Radu Voinea, component al lotului national de cadeti.
Urmatoarea competitie in care sint angrenati tenismenii ieseni este Campionatul National al veteranilor, competitie organizata de FRTM, la Bucuresti, pe 2 decembrie. Din Iasi vor participa Mihai Sumulea, campion national en-titre la categoria peste 50 de ani si Gigi Ciubotaru, la categoria peste 40 de ani. Daca va gasi resurse financiare sa participe, sanse reale la titlu ar avea si Dan Husarescu, in intrecerea celor trecuti de 60 de ani. (Leonard C.)

Comentarii