Mai meritam un bonus

luni, 05 noiembrie 2007, 00:16
2 MIN
 Mai meritam un bonus

Pe scurt: sapte eseuri (Lazar, Manea, Drusca, Manole, Slabutu, Calitescu, Pislaru), trei transformari semnate Zaharia, victorie la peste 40 de puncte diferenta de pe urma careia echipa din Agronomie ia cinci puncte dintr-un foc. Concluzia?

Toti se intreaba cum naiba au reusit astiasa bata formatia ieseana in tur, chiar cu toti arbitri de pe lume. Brasovenii, promovati surprinzator in acest an (cu antrenorul de 45 de ani in teren!), au aratat a echipa pe care o vedeam acum trei ani in Divizia A pe terenul din Copou, iesenii fiind superiori in toate compartimentele si inscriind eseu dupa eseu, si pe treisferturi si pe inaintare, tot tacimul. Cu un asemenea partener de intrecere, este greu sa tragi concluzie.

Imbucurator este doar faptul ca linia de treisferturi a fost mult mai inspirata decit in alte partide, la fel si prinzatorii de la margini. Si poate ca, daca in intilnirile cu Suceava si Timisoara de pe teren propriu, am fi putut trage o astfel de concluzie, nu ajungeam sa depindem de meciul acela din ultima etapa, programat in celalalt capat al tarii!

Antrenorii Costel Verives, Emanuel Mihai si Ioan Iftode au pornit jocul cu Lazar, Onica, Coseru – Bisoc, Alexa – Pislaru, St. Drusca, Finariu – Manea, Cernescu, Manole, Vacaru – Graur. In partea secunda, au intrat mai multi jucatori de rezerva, printre care remarcam pe veteranul Cucuteanu (47 de ani) si Calitescu, revenit la echipa pe un post insolit, de mijlocas la gramada.

Tot in seria a II-a, Farul Constanta a cistigat cu 39-14 la Suceava, iar partida RCM Timisoara – Steaua s-a aminat pentru 21 noiembrie. In seria I: RC Birlad – Dinamo 0-49, Olimpia – CSM Baia Mare 3-14. Meciul "U" Cluj – Grivita Bucuresti a fost aminat. Simbata viitoare, rugbistii ieseni au o misiune foarte grea la Constanta,  celelalte meciuri fiind Steaua – Bucovina Suceava si CFR Brasov – RCM Timisoara.

Comentarii