Meci cu bucluc la Resita!

miercuri, 11 martie 1998, 00:00
2 MIN
 Meci cu bucluc la Resita!

Campionatul nostru cel amarit si-a intrat binisor in piine, din moment ce, la o saptamina de la reluare, avem de-a face, pe o vreme pizmasa, de prima "intermediara" a sezonului. Etapa a XXIII-a se arata destul de compacta, toate meciurile incep de la ora 15,00, cu exceptia partidei de la Resita, transmisa de TVR 1, de la 13,00. Sa mai precizam ca meciul de pe Dinamo este transmis inregistrat (ora 17,00), de PRIMA TV. Iata, in continuare, programul complet al rundei:
CSM Resita – Steaua (in tur, 1-5). Daca nu i-au placut turnirurile cu Astra si Midia, faimosul globe-trotter Silviu Stanescu se va afla, astazi, in fata Stelei, o "Stea" infuriata la culme de ispravile picaresti ale lui Carabas si Niculescu. Va fi o partida cruciala in lupta pentru titlu si, avind in vedere atmosfera supraincarcata de la poalele Semenicului, orice aranjamente, combinari etc. par excluse! Un dezavantaj pentru echipa bugetara il constituie absenta lui Catalin Munteanu (in gips), omul care a inscris trei din cele patru goluri ale echipei sale, in miniretur!
Rapid – Farul Constanta (1-0). Daca ar fi sa ne luam dupa clevetitori, e un meci in familiuta, giulestenii urmind a taifasui cu fostii lor colegi, Butoiu si Bogdan Andone. Stim insa ca Farul a mai stins luminile in Giulesti, iar Ando cel mare e un antrenor extrem de ambitios!
Otelul Galati – Ceahlaul (0-0). Asta-toamna, ar fi fost un solist de nadejde. Acum, cu perestroika lui Simionas, la Galati, spiritele sint cam incalzite la spirtiera. Cunoscind ca nemtenii stiu sa joace foarte bine afara, nu excludem surpriza.
FC National – Jiul (2-1). Dupa exceptionala partida de duminica, ne-am putea astepta la o scadere de tonus a echipei bancare. Noroc ca adversara se numeste Jiul, fantoma consacrata a primei divizii.
FC Arges – Chindia Tirgoviste (4-2). Aceasta este adevarata chindie familiala a etapei. 11 fotbalisti (Ceausu, Negru, Mielusica, Birdes, Gilmencea, Balasa, Priseceanu, Dragus, Gabi Dumitru, Ghergu, Bogoi) au jucat pentru ambele echipe, majoritatea chiar in acest campionat. Ce-ati zice de o surpriza?
Dinamo – Petrolul (2-1). Meci fara dichis pentru militioneri, care nu se gindesc decit la Cupa.
Universitatea Craiova – Sportul Studentesc (3-1). Mai an, studentii au cistigat in Banie un meci cu cintare mare-tare. Acum, o asemenea virtualitate pare proza picaresca spaniola. Pe care nici macar Alexanco n-o suporta…
FCM Bacau – "U" Cluj (0-0). Pentru bacauani, victoria este obligatorie. Pentru clujeni, se mai fac inca cercetari…
Foresta Falticeni – Gloria Bistrita (0-0). Tot ce se poate spune e cam la fel ca la meciul anterior… (Nic. G)

Comentarii