Meci cu cintec de sirene

joi, 09 august 2007, 21:03
2 MIN
 Meci cu cintec de sirene

Etapa a III-a a campionatului Ligii I incepe astazi, cu doua meciuri interesante, care angreneaza echipe din zona estica a tarii. La Piatra Neamt, Ceahlaul intilneste Dinamo, un meci care provoaca deja suspiciuni, stiute fiind relatiile foarte bune dintre patronul nemtean Gheorghe Stefan si conducerea clubului din Soseaua Stefan cel Mare. In acest intersezon, Dinamo a imprumutat nemtenilor pe Matache si Vranjkovic, transferindu-l definitiv pe Lucian Goian. Faptul ca dinamovistii n-au intilnit nici o piedica sa-l aduca inapoi pe "Goe" cel mic atunci cind i-a durut maselele, dovedeste inca odata ca relatiile sint destul de cordiale.
Si totusi, Dinamo n-a mai cistigat la Piatra Neamt din 2002, atunci cind s-a impus cu 2-1, o partida cu cintec suspectata de blat insusi de presedintele LPF, Mitica Dragomir. Initial, s-a dat meci pierdut cu 0-3 ambelor echipe, dar s-a revenit la interventia MTS. In primavara, cele doua echipe, scapate de griji, au remizat agreabil sub Pietricica. Oare ce va fi astazi?
Invingatori cu 4-0 asupra Gloriei Buzau, nemtenii se dau fortosi si spun ca vor obtine cel putin un punct in fata campioanei, daca nu chiar si victoria. "Sper ca echipa sa aiba o comportare foarte buna. Un punct in acest meci inseamna ceva in plus la cele trei pe care le avem in prezent, dar eu si echipa vrem o victorie. Putem avea pretentii sa cistigam meciul cu Dinamo, pentru ca avem jucatori cu experienta in lot, la care nu se mai pune problema tracului", a declarat Viorel Hizo. Declaratii frumoase, venite dinspre Piatra Neamt, numai ca Dinamo a pierdut pe teren propriu trei puncte uriase in favoarea Vasluiului si nu-si mai poate permite pasi gresiti. La nemteni, ar putea aparea fundasul ghanez Hamza, aflat deocamdata in probe. Partida de la Piatra Neamt va fi transmisa in direct pe Kanal D, de la ora 20,30 si va fi condusa de Ovidiu Hategan.
Cel de-al doilea meci ale zilei (de fapt, primul in ordine cronologica) incepe cu o ora mai devreme si opune formatiile Dacia Mioveni si FC Vaslui. Partida, arbitrata de Radu Petrescu si transmisa in direct de Telesport, reprezinta o premiera pentru Liga I, iar pentru formatia vasluiana o buna ocazie de a-si consolida startul excelent: locul III dupa doua etape, cu un egal in fata aradenilor de la UTA pe teren propriu si o victorie in fief-ul "ciinilor". Dacia Mioveni, o echipa care a facut citeva achizitii foarte reusite, nu a aratat prea multe, dar a pierdut la limita ambele partide cu Rapid si UTA si spera la prima victorie din acest sezon. Sa vedem daca o vor reusi!

Comentarii