Meci de Mondiale?

Subtitlu

marți, 13 iunie 2006, 23:24
2 MIN
 Meci de Mondiale?

Commerz Bank Arena, Frankfurt
Coreea: Lee Won-jae – Song Chong-gug, Kim Young-chul, Choi Jin-cheul, Lee Young-pyo – Lee Chun-soo, Kim Jin-kyu (’46-Ahn Jung-hwan), Lee Eul-yong (’68-Kim Nam-il), Lee Ho, Park Ji-sung – Cho Jae-jin (’83-Kim Sang-shik). Antrenor: Dirk Advocaat.
Togo: Agassa – Changai, Abalo, Nibombe, Assemoassa (’63-Forson) – Senaya (’55-A. Touré), Romao, C. Touré, Salifou (’86-Aziawonou) – Coubadja, Adebayor. Antrenor: Otto Pfister
Arbitri: Graham Poll – Phillip Sharp, Glenn Turner (Anglia).
Cartonase galbene: Kim Young-Chul, Lee Chun-soo / Abalo (2), Romao.
Cartonas rosu: Abalo (’54)
0-1, min. 31: Coubadja profita de o ezitare a fundasului Kim Young-chul si suteaza in diagonala din coltul careului;
1-1, min. 55: Lee Chun-soo, direct din lovitura libera de la 20 m;
2-1, min. 72: Ahn Jung-hwang preia o minge la marginea careului si-l invinge pe Agassa.
Cine s-a asteptat la minuni din partea unei echipe care la precedentul turneu final ajungea in semifinale s-a inselat amarnic pentru ca Mondialele din acest an se tin in Germania si nu in Coreea de Sud. Asa ca distanta de la o partida de Mondiale la una de Divizia C de la noi n-a fost mare, mai ales in prima repriza. Si asta pentru ca nu se anticipa nici mare brinza din partea unei debutante in competitie, pe capul careia au curs belelele girla: cind a simtit gustul mioritic al neonorarii primelor de calificare promise, cind a fost cit pe ce sa-si piarda antrenorul cu citeva zile inaintea startului si cind a auzit aseara in difuzoare altceva decit imnul national, greseala impardonabila pentru cunoscuta rigurozitatea nemteasca. Precum spuneam, prima parte a fost de cosmar cu un nivel extrem de slab, salvat doar de golul lui Coubadja, care a mai testat procedeul de citeva ori. Altceva s-a jucat insa la reluare si mai ales dupa minutul 55, cind togolezul Abalo a vazut cel de-al doilea cartonas galben si a fost eliminat. Dupa ce au scos maximum posibil in acea faza, asiaticii s-au napustit spre poarta lui Agassa. Nu-i putin adevarat ca si africanii au mai incercat ceva insa norocul a fost al coreenilor, care au avut in Ahn Jung-hwang omul providential dupa pauza.

Comentarii