Mihalache, rechemat in Copou

vineri, 03 august 2001, 23:00
2 MIN
 Mihalache, rechemat in Copou

Miine, de la ora 11.00, la Negresti, FC Unirea 2000 Iasi va disputa un meci in Cupa Romaniei cu formatia locala Unirea. Reamintim ca pina la oficializarea fuziunii dintre FCM Poli si Unirea 2000, cele doua echipe continua sa figureze in scriptele Federatiei ca entitati separate. Drept urmare, in partida de miine drept de joc vor avea doar fotbalistii care au terminat sezonul trecut sub culorile "uniriste". Chiar in aceste conditii, echipa ieseana doreste victoria, fapt ce ar permite continuarea aventurii in a doua competitie fotbalistica interna, acolo unde se doreste accederea intr-o faza cit mai avansata.
In ceea ce priveste pe FC Poli Unirea, conducerea clubului este inca in cautarea formulei optime a lotului de jucatori, existind certitudinea ca acesta trebuie intarit pentru diminuarea emotiilor in cursa pentru promovare. Noutatea sigura o reprezinta rechemarea lui Mihalache la pregatirile echipei in conditiille in care Luca nu a confirmat, Dulcianu (al carui transfer de la Ceahlaul II a fost rezolvat) s-a accidentat iar Cimpeanu are atributii si in stafful tehnic. Goal-keeperul ce a pazit buturile lui Poli in sezonul trecut se va prezenta la echipa luni dupa ce pina acum s-a pregatit alaturi de divizionara B ARO Cimpulung si a dat probe in Israel alaturi de Claudiu Dumitru, ultimul avind o varianta si in Germania.
Tratative exista pentru aducerea in Copou si a altor fotbalisti cu experienta dupa ce pista Berezoschi (Foresta) a fost abandonata. De asemeni, in zilele ce urmeaza vor fi demarate si actiunile necesare legitimarii lui Danut Munteanu (FCM Bacau), Manole (Inter Gaz Bucuresti), Murgu (CFR Iasi) si, probabil, a lui Ancuta (CFR Pascani). (Ovidiu MINEA)

Comentarii