N-a fost floare la ureche

luni, 22 septembrie 2003, 23:00
2 MIN
 N-a fost floare la ureche

Dupa cum v-am informat, CS Enpi Iasi a reusit la sfirsitul saptaminii sa pastreze in oras Cupa Romaniei la karate traditional, sportivii condusi de Constantin Adascalitei bisind astfel succesul de anul trecut. Competitia a fost dramatica, valoarea ploiestenilor de la Conpet Petrolul creind emotii pina la ultimele probe. Inaintea acestora, ploiestenii, care aveau 120 de punct avans la un moment dat, pareau a-si lua revansa, orgoliile „gazarilor” fiind treze inca de acum un an cind au pierdut competitia care desemneaza cel mai tare club de karate din tara la ei acasa. La ultima reprezentatie din cariera, Petronel Luca a reusit un parcurs de exceptie reusind sa se impuna la kumite individual (unde campionul mondial Cornel Musat s-a clasat abia pe 3) si sa contribuie la clasarea pe locul 3 a echipei de kumite, punctele aduse fiind suficiente pentru schimbarea ierarhiei.
Imediat dupa euforia succesului, pentru Constantin Adascalitei au inceput grijile competitiei de anul viitor, ce se va derula tot la iasi, conform unei reguli care duce organizarea competitiei la clubul detinator al trofeului. „S-a retras Petronel, cu siguranta se va retrage si Irina Simirad, vom ramine fara cei mai buni sportivi ai clubului asa ca trebuie sa ne gindim la schimbul de generatii”.
Organizarea Cupei, sustinuta in principal de „Antibiotice SA” si „Gold&Platin”, a fost apreciata la superlativ atit de echipele participante cit si de oficialii Federatiei, in frunte cu presedintele Dan Stuparu.
Clasamentul final al competitiei: 1 Enpi Iasi – 800 de puncte; 2 Conpet Ploiesti – 770 p; 3 Dojo Zanshin Tomesti – 575 p; 4 Olimpia Bucuresti – 530 p; 5 Bodo Kurai Hunedoara – 315 p; 6 Karate Club galati – 305 p; 7 Todome Oradea – 170 p; 8 Roxy Dojo Bucuresti – 155; 9 Nekoashi Iasi – 75 p. (Ovidiu MINEA)

Comentarii