Napoli: „Ne apasa absenta publicului”

vineri, 25 iulie 2008, 21:13
2 MIN
 Napoli: „Ne apasa absenta publicului”

Antrenorul Universitatii Craiova, Nicolo Napoli, a declarat, ieri, ca ii pare rau de faptul ca elevii sai nu vor avea suportul fanilor in partida cu Politehnica Iasi, din prima etapa, ceea ce va conta foarte mult in ecuatia disputei.

"Sint multumit de pregatire, ne asteapta un campionat greu, dar speram sa ne clasam mai sus decit anul trecut. Nu pot sa precizez un obiectiv clar, locul II sau III, noi vom lupta sa luam maximum din fiecare meci si sa ne calificam in Cupa UEFA. Ma bucur ca Mititelu si-a tinut promisiunea si nu a vindut nici un jucator, astfel ne putem imbunatati parcursul de anul trecut. Ne apasa absenta publicului, dar trebuie sa uitam acest lucru cind intram pe teren, pentru ca fanii ne privesc la televizor si nu trebuie sa-i dezamagim", a spus Napoli.

Italianul spune ca intilnirea cu formatia din Iasi este la fel de importanta precum disputa cu CFR Cluj, campioana en-titre. "Cu Poli Iasi va fi un meci greu, asa cum vor fi toate, indiferent daca jucam cu CFR Cluj sau cu ultima clasata. Nu comentez declaratia lui Ionut Popa, care a spus ca va fi 15-0 pentru noi, ma concentrez doar pe jocul echipei mele", a afirmat acesta.

Australianul Michael Baird spera ca acest sezon sa fie mai bun decit precedentul, iar Universitatea sa incheie pe unul dintre primele sase locuri. "Imi doresc un sezon bun cu Universitatea si sa ne clasam in primele sase locuri. E important sa jucam in Europa la anul. Mi-a fost mai greu sa revin dupa accidentare, dar cred ca acum pot da foarte mult pentru echipa", a precizat Baird.

Mijlocasul din Sierra Leone Julius Wobay sustine ca nu se simte obosit, chiar daca a jucat cu nationala tarii sale: "Chiar daca am pierdut vacanta, fiind angrenat in jocuri internationale cu Sierra Leone, nu ma simt obosit, sint pregatit sa dau totul pentru Universitatea".

Golgeterul oltenilor din sezonul trecut, Florin Costea, sper sa reediteze prestatiile de atunci. "Imi doresc o performanta cu Universitatea anul acesta, asta insemnind o calificare in Cupa UEFA. Am ratat o parte a pregatirii, dar sint pregatit sa ajut echipa cel putin la fel de mult ca in sezonul trecut", a conchis Costea. (NewsIn)

Comentarii