Nichita si Zapodeanu se contreaza

duminică, 02 septembrie 2007, 21:45
2 MIN
 Nichita si Zapodeanu se contreaza

La finalul partidei Politehnica Iasi – Farul Constanta, primarul Iasului, Gheorghe Nichita, presedinte de onoare al Politehnicii, i-a atacat dur pe arbitri: "Rezultatul a fost echitabil, insa la el au contribuit din plin Deaconu si Fecioru. Deaconu, care le-a dat 25% oaspetilor a demonstrat inca o data ca e dusmanul Iasului. Cred ca si din divizia C ar trebui dat afara acest arbitru. E pacat ca arbitrii noi nu prea stiu iar cei vechi ramin cu obiceiurile vechi". Nichita a lansat apoi sageti spre jucatori – "La gol, probabil le-a intrat lumina in ochi lui Onut si Ciobanu. O fi nocturna prea puternica!" – dar si spre antrenor, acuzat si in legatura cu jocul – "Am evoluat haotic!" si in legatura cu nepromovarea unor jucatori locali: "Stiubei nu a jucat astazi pentru ca are vina de a fi iesean!".
Daca la finele partidei de la Piatra Neamt, din runda precedenta, a propus
amendarea jucatorilor, investitorul Ioan Zapodeanu a anuntat ieri ca sanctiunile or atinge si conducerea. "Cind e bun, e bun, insa simbata Popa a gresit la organizarea meciului. M-am consultat cu mai multi specialisti si am ajuns la ceasta concluzie. De aceea, in zilele urmatoare, vom lua masuri si impotriva ucatorilor dar si a antrenorului. Vor fi masuri financiare. Va plati si presedintele Boca. Si el e la fel de vinovat" a declarat Zapodeanu, care a adaugat: "Pina cum, sefii clubului se plingeau ca nu au bani. Acum, cind sint, de ce nu merge echipa? Am vrut sa aduc jucatori insa mi s-a spus ca se descurca cu astia. Cum e descurca, de sint rezultatele care sint?"
In replica la declaratiile lui Zapodeanu, Gheorghe Nichita a anuntat aseara tirziu ca in scurt timp va fi organizata o intilnire cu noii actionari ai clubului. "Declaratiile date de domnul Zapodeanu pot destabiliza clubul. Toata lumea e suparata, insa nu trebuie sa ne pripim cu masuri sau declaratii dure. Fotbalul are legile lui, care nu se aseamana cu cele din lumea afacerilor. Daca nu sintem atenti, vom pierde si bani si performante. In aceasta saptamina voi discuta si cu jucatorii si cu conducerea si cu noii actionari, pentru a linisti lucrurile si a stringe rindurile". Nichita si-a facut si autocritica: "L-am acuzat degeaba pe Ciobanu. Chigou a fost scapat de Homei si Onut"
 

Comentarii