O noua promovare pentru tenisul de masa iesean

luni, 06 septembrie 1999, 23:00
2 MIN
 O noua promovare pentru tenisul de masa iesean

La finele saptaminii trecute, municipiul Buzau a gazduit turneul de promovare in Divizia B la tenis de masa pe echipe de seniori, la care au participat si jucatorii ieseni de la CSM Olimpia. Lotul echipei a fost compus din Gigi Ciobotaru (jucator si antrenor), Mihai Sumulea, Costel Penelea si Lucian Paduraru. Situata ca favorita la tragerea la sorti, echipa ieseana a fost repartizata in seria a III-a, cu Petrolul Moinesti, Deva Team si CS Tg. Secuiesc. Iata si rezultatele obtinute de CSM Olimpia:
6-0 cu Petrolul Moinesti (Ciobotaru – 2 victorii; Penelea – 2, Sumulea 1 si dublul Ciobotaru – Penelea); 6-2 cu Deva Team ( Penelea 3, Ciobotaru 1, Paduraru 1, Penelea – Sumulea 1); 6-3 cu Tg. Secuiesc (Ciobotaru 2, Sumulea 2, Penelea 1, Ciobotaru – Penelea 1).
Ultimul joc a fost si cel mai important deoarece asigura promovarea. Momentul psihologic al intilnirii a fost meciul dintre Gigi Ciobotaru si Danut Badea, prin victoria lui Gigi cu 2-1 (17, -6, 12) rupindu-se echilibrul in favoarea iesenilor. La fel de mult a contat si partida de dublu, cistigata de ieseni la mare lupta.
Un fapt regretabil a fost constituit de parasirea echipei inainte de turneul final al cistigatorilor de serii a jucatorilor Penelea si Paduraru. Din acest motiv, cu o echipa formata din doar doi jucatori, iesenii au pierdut celelalte doua intilniri. Astfel: Spartac Bucuresti – CSM Olimpia 6-3 (Ciobotaru 1, Sumulea 1 si dublul celor doi), apoi s-a pierdut si partida cu Expo Medias, scor 4-6 (Ciobotaru 2, Sumulea 1, + dublul). La acest meci consemnam victoriile lui Gigi Ciobotaru, asupra a doi jucatori care au evoluat in Divizia A, Attila Simon si Zoltan Ciszer.
Dupa toate aparentele, primul turneu al Diviziei B va avea loc in perioada 25-26 septembrie la Iasi. Dupa ce ne-a oferit cu amabilitate rezultatele concursului de la Buzau, antrenorul-jucator iesean Gigi Ciobotaru a mai spus: " Multumesc colegilor mei ca au facut tot ce au putut, pina la un punct, pentru aceasta promovare, managerului RAJAC, Gh. Nichita si presedintelui CSM Iasi, Adrian Poeana, pentru sprijinul acordat. Promitem o evolutie frumoasa in noul sezon, in Divizia B." In alta ordine de idei, echipa ieseana intentioneaza sa transfere un jucator de valoare de la Buzau, care a evoluat in prima liga, la Arad si Craiova, pentru a se completa eventualele gauri de efectiv care mai pot aparea. (GIN)

Comentarii