. Palimaru, logodit cu ghinionul

joi, 24 august 2006, 00:16
2 MIN
 . 
Palimaru, logodit cu ghinionul

Veste-soc pentru tinarul atacant al Politehnicii Iasi, Clement Palimaru. Dupa ce in pregatiri a fost golgeterul echipei iar la antrenamente etala o forma excelenta, antrenorul Ionut Popa intentionind titularizarea lui, fotbalistul va iesi din circuit pentru aproape tot turul! Cauza? Probleme la menisc ce necesita o operatie. Palimaru, ce s-a accidentat inaintea meciului cu National, a efectuat un examen RMN in urma caruia a aflat ca trebuie sa intre pe mina chirurgilor. Acest lucru se va intimpla saptamina viitoare, la Bucuresti, perioada de inactivitate prognozata dupa interventie fiind de 4-6 saptamini. Tinind cont si de terenurile grele ce exista toamna in tara si de perioada necesara revenirii la forma optima, Poli nu isi mai pune mari sperante pe aportul lui Palimaru in prima jumatate a sezonului.
In afara jucatorului amintit, gruparea din Copou nu va putea conta la meciul de la Petrosani nici pe Radu Ciobanu, recuperarea acestuia dupa problemele la genunchi aparute dupa partida cu Ceahlaul nefiind reusita in totalitate. In schimb, sansele ca Martin Saric, ce a suferit o fractura de piramida nazala in prima etapa, la Urziceni, sa poata fi prezent pe teren in disputa cu petrosanenii sint destul de mari.
Meciul cu Jiul nu se televizeaza
Meciul Jiul Petrosani – Poli Iasi din etapa a V-a a Ligii I se va disputa duminica, de la ora 18,00 (in loc de 17,00, cum se anuntase initial) si nu va mai fi televizat. Aceasta intrucit Telesport a preluat transmisia partidei FC National – Otelul Galati, ce trebuia transmis de Antena 1, care – ca de obicei – a renuntat la meciul de duminica. Arbitrii partidei sint Cristian Balaj, Eduard Dumitrescu si Dumitru Birgauanu, iar observatori, Mircea Stoenescu si George Ionescu.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii