Popa este precaut

joi, 10 mai 2012, 21:35
2 MIN
 Popa este precaut

 

Antrenorul CSMS Iasi, Ionut Popa, este precaut inaintea finalului acestui sezon. Ieri, intr-o conferinta de presa, organizata la stadion, tehnicianul a declarat: "Nu poti sti ce iti rezerva Dumnezeu pe acest final de sezon, care va fi foarte greu pentru noi. In primul rand ma ingrijoreaza problemele de lot. Pentru jocul cu FC Botosani, de sambata, nu putem conta pe Mitrea, care este suspendat, iar Milea si Ciucur raman incerti, ei neantrenandu-se nici ieri. Apoi, situatia cartonaselor e precara, multi jucatori fiind la limita suspendarii. Mergand mai departe si uitandu-ne la program, vedem ca vom intalni cele mai bune echipe din serie. Cel putin, eu asa le consider pe FC Botosani, Sageata, Dunarea si Farul. Nu in ultimul rand, echipa nu se exprima la nivelul pe care mi-l doresc" a spus tehnicianul, care a facut o trimitere si la jocul cu Botosani, din tur: "Vom avea un meci extrem de greu cu Botosani. Spun asta tinand cont de valoarea adversarului si amintindu-mi si de meciul tur, in care au fost mai multe episoade neplacute: eu am intrat intr-un conflict cu un oficial de-al lor, la pauza, am fost arbitrati asa cum am fost arbitrati, ramanand in opt jucatori de camp, jocul a fost aspru, destul de urat din partea gazdelor. Nu ma asteptam la asa ceva pentru ca intre doua echipe vecine, care se respecta, ar trebui sa fie mai mult fair-play".

Popa s-a referit si la finala Europa League, disputata miercuri, in Bucuresti. "Mi-au dat lacrimile cand am vazut ce e acolo! M-am simtit mandru ca sunt roman. Cu fotbalul am iesit si noi in lume. Nu am iesit nici cu Basescu, nici cu Udrea, nici cu Nastase, nici cu Tariceanu. Ar trebui sa-i multumim lui Mircea Sandu si celor care au adus finala la Bucuresti. Despre joc, chiar daca favorita mea, Bilbao, a pierdut, nu sunt suparat. Doar pe numarul cinci de la ei (Amorebieta – n.r.) sunt suparat! Daca era la Iasi si juca asa cum a facut-o cu Atletico Madrid, il alergam prin Copou!".

In cadrul conferintei, antrenorul CSMS l-a criticat pe arbitrul Alexandru Tudor: "Arbitrii romani interpreteaza jocul asa cum vor ei. La U Cluj – CFR Cluj, Tudor a gresit de trei ori: la 11 metri, la eliminarea lui Cadú si, cel mai grav, la oprirea jocului. Asa am patit si noi, la Iasi, cand Istvan Kovacs nici nu a vrut sa stea de vorba cu mine atunci cand i-am spus ca trebuie sa astepte 60 de minute atunci cand a cazut nocturna, la meciul cu Farul si nu 30, cum stia el. Nu m-a ascultat si, pana la urma, tot s-a jucat acel meci".

Comentarii