Probleme la debut

joi, 01 septembrie 2011, 22:23
2 MIN
 Probleme la debut

Noul antrenor al CSMS Iasi, Ionut Popa, nu va putea sta pe banca tehnica a echipei sale la partida cu Gloria Buzau, care se va disputa miine, pe stadionul "Emil Alexandrescu", incepind cu ora 11:00, in cadrul etapei a III-a a Ligii a II-a de fotbal. Popa va conduce echipa ieseana din mijlocul spectatorilor la primul meci oficial ca tehnician al CSMS deoarece este suspendat ca urmare a unei eliminari suferite in urma cu putin timp, in Liga I, cind pregatea pe CS Mioveni. Trimis in tribuna de arbitrul Cristi Balaj la partida dintre echipa argeseana si Astra Ploiesti, dupa ce a protestat la un gol inscris de prahoveni, Popa a fost suspendat doua etape. Tehnicianul a ispasit pina acum o runda din penalizarea primita, la meciul pe care CS Mioveni l-a disputat la Tirgu Mures.

Popa are probleme nu numai in legatura cu locul din care va conduce echipa la partida cu Buzaul, ci si cu lotul de jucatori. Adrian Avramia si Vasile Ghindaru s-au accidentat in timpul intilnirii disputate simbata trecuta, la Tulcea, primul suferind o entorsa de genunchi, al doilea – o leziune musculara fibrilara, Paul Catalin Tincu ramine indisponibil, din motive medicale, iar Daniel Orac abia si-a reluat antrenamentele dupa o perioada de repaus. Mai mult, in cadrul antrenamentului de aseara s-a accidentat si Bogdan Aldea.

In ciuda acestor probleme, Ionut Popa nu concepe sa nu porneasca cu dreptul in mandatul sau. "Chiar daca Gloria Buzau este o echipa solida, cu traditie, care, cu siguranta, se va mobiliza in partida de simbata, chiar daca noi avem multi accidentati, si chiar daca eu voi sta in tribuna, nu avem voie sa ratam victoria. Toata lumea trebuie sa inteleaga ca o promovare in Liga I trebuie tratata cu maxima responsabilitate, etapa de etapa" a declarat tehnicianul, care a pus accent in aceste zile pe cunoasterea rapida a lotului pe care-l are la dispozitie: "De cind am venit, am stat aproape non-stop la stadion, pentru a vedea ce probleme sint, pentru a evalua lotul. Am gasit si lucruri bune si lucruri mai putin bune. Nu ma pling, important este sa corectam rapid ce se poate corecta, pentru a obtine maximum din ceea ce avem la dispozitie". Popa a decis ca jucatorii ieseni sa intre in cantonament, la stadionul din Copou, dupa antrenamentul de aseara.

Comentarii