Rapidul Paris-Craiova

vineri, 21 septembrie 2001, 23:00
2 MIN
 Rapidul Paris-Craiova

Sportul Studentesc – Farul Constanta (astazi, ora 15,00, TVR 1). Fotbalistii constanteni, aureolati de punctul obtinut la Galati, vor intilni in Regie echipa cu care s-au luptat, in sezonul trecut pentru promovare, in fata careia n-au fost invinsi. Se va repeta istoria acum, in Regie?
Universitatea Craiova – Rapid (astazi, ora 17,00, Pro TV). Oltenii tin sa arate ca orasul lor, Craiova, este mai dihai decit Parisul, si n-ar fi exclus sa reuseasca, datorita faptului ca lotul giulestean este grevat de accidentari survenite pe malurile Senei. Meciul din Banie va fi urmarit cu atentie marita si de suporterii celorlalte doua mari bucurestene, Steaua si Dinamo, ce ard de nerabdare sa aplaude prima infringere a liderului. In ceea ce priveste Rapidul, este de vazut in ce masura se va subordona importanta acestui meci, obiectivului PSG.
FC Arges – Otelul Galati (astazi, ora 17,00). La Pitesti, situatia este albastra de tot, echipa gazda riscind sa-si cimenteze retrogradarea inca inainte de incheierea turului. In Trivale, Steaua si National au cistigat cu 4-0, in timp ce otelarii se pot gindi cu modestie ca, la valoarea lor, un 2-0 este suficient. Pentru argeseni, ori 0-1, ori 0-10, e tot un drac…
FCM Bacau – UM Timisoara (astazi, ora 19,30): Desi laudata foarte mult de presa, noua echipa a lui Mircea Rednic nu sta prea bine in clasament, ceea ce inseamna ca bacauanii tin foarte mult la punctele cu UMT. Timisorenii sint incintati de primul punct obtinut in campionat, dar o recidiva pe malurile Bistritei este extrem de improbabila.
FC National – Ceahlaul Piatra Neamt (astazi, ora 20,30, ACASA). Rezultatele mai putin stralucite ale bancarilor din ultima vreme, dau oarece sperante jucatorilor de sub Pietricica, invinsi etapa trecuta pe teren propriu de Craiova.
Gloria Bistrita – FC Brasov (miine, ora 17,00, TVR 1): Echipa din Bistrita, neasteptat de bine in zona superioara a clasamentului (in ciuda unei prime etape dezastruoase), are prima sansa in fata unei echipe ce s-a odihnit, literalmente, intr-o incintatoare excursie italiana…
Steaua – Petrolul Ploiesti (miine, ora 20,00): Un meci cu o echipa de contraatac ca Petrolul pare a fi antrenamentul ideal pentru stelisti in vederea meciului retur cu St. Gallen. Sa vedem daca ploiestenii vor constitui "avertismentul ideal" pentru elevii lui Piturca.
Astra Ploiesti – Dinamo Bucuresti (miine, ora 21,30, Pro TV): Ion Marin, proscrisul antrenor al dinamovistilor, are ingrata misiune de a se reabilita chiar in fata propriei echipe, desi o victorie la Ploiesti nu poate sterge cu buretele rusinea cu Grashopper. Pe de o parte, o infringere a dinamovistilor ar indeparta echipa "ciinilor" de zona fruntasa, pe de alta parte, rezultatul contrar inseamna afundarea astralilor in nisipurile miscatoare. (GIN)

Comentarii