Ruxandra Dragomir a fost la Iasi

luni, 22 septembrie 2008, 22:23
2 MIN
 Ruxandra Dragomir a fost la Iasi

Fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir a fost prezenta la Iasi, in cadrul unui turneu de prezentare a "programului electoral", ea candidind la conducerea Federatiei Romane de tenis. Fosta tenismana si-a prezentat la Iasi programul pe care se bazeaza pentru a revitaliza tenisul rominesc si a apreciat ca "tenisul este foarte important ca sport de masa, de aceea ma aflu aici, pentru a discuta cu antrenorii si cu sefii de cluburi modalitatea de a atrage copiii spre tenis". Ea a opinat ca exista mari probleme la nivelul Federatiei si nu ar accepta sa colaboreze cu nimeni din conducerea FRT in cazul in care va cistiga alegerile. "Federatia si cluburile lucreaza haotic, si asta este marea problema. Tocmai de aceea tenisul este unde este. In cazul in care voi cistiga alegerile, nu voi accepta sa lucrez cu nici o persoana din actuala conducere", a motivat Ruxandra Dragomir. Ruxandra Dragomir l-a acuzat pe Dumitru Haradau ca detine prea multe functii la FRT: "In momentul de fata exista un cumul de functii la Federatie, ceea ce creeaza confuzii si conflicte. De exemplu, dupa demisia lui Ilie Nastase, Dumitru Haradau a detinut trei functii: presedinte, vicepresedinte si director general. Vreau ca aceste functii sa fie impartite".

Fosta jucatoare de tenis a precizat ca intentioneaza sa sprijine mai mult provincia si intentioneaza ca Romania sa fie impartita in sase zone teritoriale, astfel incit in fiecare zona sa se ia decizii. "Eu m-am nascut la Pitesti, dar am fost nevoita sa ma mut la Bucuresti pentru a putea face tenis de performanta. Din pacate, daca nu veneam in Capitala, nu as fi putut face nimic. Din punct de vedere financiar putem ajuta provincia si sper ca acest lucru sa se intimple", a explicat fosta sportiva. 

Un alt candidat la presedintia Federatiei este Florin Segarceanu, care doreste sa-l numeasca pe Andrei Pavel capitan nejucator al echipei de Cupa Davis si pe Gabriel Trifu, antrenor. (NewsIn)

Comentarii