S-a aminat adunarea

miercuri, 24 iunie 2009, 20:38
3 MIN
 S-a aminat adunarea

Cum negocierile cu Petre Grigoras si Nicolo Napoli nu au avansat, FC Politehnica Iasi nu a reusit nici ieri sa clarifice numele antrenorului care va conduce echipa in sezonul care incepe pe 1 august. In atare conditii, conducerea clubului din Copou a decis sa amina reunirea jucatorilor, care era prevazuta a se realiza astazi. "I-am anuntat pe jucatori sa vina lunea viitoare la pregatire si nu joi, asa cum se stia. Astfel, vom avea cinci saptamini la dispozitie pentru pregatirea sezonului viitor. Am luat aceasta decizie pentru ca baietii sa stie clar ce se asteapta de la ei cind vor reveni in Copou, noi avind speranta ca toate incertitudinile vor fi spulberate pina atunci. Ma refer in primul rind la desemnarea unui antrenor, stabilirea unui buget si a unui obiectiv clar. Mi se pare normal ca la revenirea din vacanta sa se intre la pregatire intr-un climat stabil, sub comanda tehnicianului care va conduce echipa in sezonul viitor" a spus presedintele Politehnicii, Sorin Boca. Pina la clarificarea situatiei bancii tehnice, seful executivului iesean a afirmat ca este in cautarea unor locuri de pregatire pentru echipa: "Viitorul antrenor va decide programul de pregatire al echipei. Totusi, fiindca vom avea putin timp la dispozitie, trebuie sa stabilim citeva repere, pe care sa le putem concretiza repede. Avem mai multe variante, din care noul tehnician va alege".

Altfel, informatia prezentata ieri in exclusivitate de "Ziarul de Iasi" privind negocierile care s-au purtat marti cu un grup care activeaza in domeniul telecomunicatiilor (SC MOBILIS SRL, pe numele sau, care are filiala si in Iasi) in legatura cu preluarea unui pachet consistent de actiuni la Poli au fost confirmate oficial. "Ma bucur ca deschiderea noastra, pe care am anuntat-o de mult timp, in privinta cooptarii unor noi actionari a fost perceputa corect. Astfel, in sedinta Consiliului de Administratie de marti s-a discutat si despre posibilitatea ca o firma puternica sa preia un pachet consistent de actiuni la club, circa 42% din actiuni. Acum sintem in curs de perfectare a actelor. Sper ca in 2-3 zile sa putem anunta oficial modificarile survenite" a spus ieri dupa amiaza presedintele Consiliului de Administratie al FC Politehnica, Petru Radu, care a confirmat si informatia publicata in numarul de miercuri al "Ziarului de Iasi" in legatura cu retragerile din rindul actionarilor Politehnicii a societatilor Das, Deedeman si Motor Motion.

 

  

MOBILIS SRL

Este o companie romaneasca privata de marime medie, care fiinteaza din 1994 si activeaza in domeniul telecomunicatiilor, ocupindu-se de proiectarea, instalarea si intretinerea retelelor si echipamentelor de profil. Are filiale in mai multe orase din Romania: Bucuresti, Iasi, Brasov, Constanta, Craiova, Deva, Cluj, Bacau, Braila si Timisoara. In cazul in care MOBILIS va prelua, prin majorare de capital, 42% din actiunile societatii Politehnica SA, actionarii mai vechi ai clubului care au ramas in structura, Consiliul Local Iasi, Iulius Grup, Complex Hotelier Unirea, Centrul de Afaceri International si Omega Is Comunication vor ramine cu ceva mai mult de jumatate din actiunile pe care le detineau. Astfel, CL, care a intrat in posesia celor circa 12 procente de la cele trei societati retrase, va avea in jur de 35% din Poli, Iulius Grup – 15, iar ceilalti patru actionari – in jurul a 2% fiecare.

Comentarii