Tiriac, Hagi, Copos, Piturca, Dragomir, la gala lui Bute

marți, 21 iunie 2011, 10:39
2 MIN
 Tiriac, Hagi, Copos, Piturca, Dragomir, la gala lui Bute

Biletele VIP de 600 RON la gala de pe 9 iulie de la Romexpo, ce are cap de afis lupta dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy, nu mai sunt disponibile, fosti mari sportivi, politicieni si vedete din lumea show-biz-ului anuntandu-si prezenta la eveniment.

Printre acestia se afla Ion Tiriac, Ilie Balaci, Victor Piturca, Gheorghe Hagi, Dumitru Dragomir, Gigi Becali, Giovani si Victor Becali, George Copos, se precizeaza intr-un comunicat al organizatorilor.

" Marius Stan, directorul general al Otelului Galati si Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua, sunt cunoscuti ca apropiati ai lui Bute si mai mult ca sigur vor veni la gala.  Desi nu a confirmat oficial prezenta, surse din cadrul Palatului Cotroceni sustin ca presedintele Romaniei, Traian Basescu va fi prezent la meci. Traian Basescu, un admirator al boxului in general si al lui Bute in special, l-a decorat in 2007 pe Lucian cu Ordinul Meritul Sportiv Clasa I. Presedintele l-a sunat pe Lucian Bute sa-l felicite dupa ultima partida, cea impotriva lui Brian Magee. De asemenea, Emil Boc, Victor Ponta si Crin Antonescu vor sa-l sustina pe Lucian Bute. Au mai confirmat prezenta si Elena Udrea, cea care a contribuit decisiv la organizarea galei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului semnand un contract de promovare a imaginii Romaniei cu Lucian Bute, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si ministrul Apararii Nationale Gabriel Oprea", precizeaza sursa citata.

Din lumea show-biz-ului, pana acum au achizitionat bilete cantaretul Pepe si creatorul de moda Catalin Botezatu.

Lucian Bute si Jean Paul Mendy se vor intalni in gala "Campion pentru Romania", din 9 iulie, ce va fi transmisa de Pro TV.(Medidafax)

Comentarii