Venirea lui Capusa si Munteanu se amina

marți, 03 octombrie 2000, 23:00
1 MIN
 Venirea lui Capusa si Munteanu se amina

Transferul bacauanilor Giani Capusa si Danut Munteanu a inceput sa semene cu o telenovela in care spectatorii ramin cu buzele umflate de fiecare data, exact cind sa se afle ce e mai important, terminindu-se episodul! Aminarile succesive ale tranzactiei, motivate cu fel de fel de scuze puerile de conducatorii ieseni, s-au dovedit a fi cauzate in primul rind de incapacitatea FCM Poli Iasi de a face rost de 5000 $, o suma infima in fotbal. Acesti bani reprezentau prima rata din cei 12 000 $ care trebuie platiti Bacaului pentru cedarea definitiva a lui Capusa si imprumutul pina in vara a actualului antrenor secund al iesenilor.
Pina la urma, dupa indelungi aminari, se pare ca s-au facut rost de acesti bani (dupa toate probabilitatile, acest lucru aducind insa un nou jucator gajat, fundasul Paduret) astazi dimineata bacauanii asteptind delegatia ieseana pentru perfectarea actelor. Din pacate, datorata tergiversarilor din acest caz, cei doi jucatori nu vor putea juca simbata, in dificilul meci cu Diplomatic Focsani, ei urmind a fi legitimati la Poli in perioada de mini-mercato; cum FRF a decalat aceasta perioada, aducind-o de la inceputul lunii viitoare la inceputul saptaminii viitoare, de luni pina miercuri, cei doi fotbalisti experimentati vor debuta la Poli, cel mai probabil, saptamina viitoare, in meciul din deplasare cu ARO Cimpulung.
In alta ordine de idei, exista mari sanse ca de saptamina viitoare sa nu mai fie gasit picior de conducator prin Copou, tandemul Fotea – Radeanu dind semne evidente ca intentioneaza sa se retraga de la club. (Ovidiu MINEA)

Comentarii