Vuieste Craiova!

vineri, 12 octombrie 2001, 23:00
2 MIN
 Vuieste Craiova!

Universitatea Craiova – Dinamo Bucuresti (astazi, ora 15,00, ProTV): Multa vorba s-a stirnit asupra acestui derby dintre cele eterne, cum ca s-ar profila o strategie. Motivele sint reprezentate de oarece afinitati intre patronul craiovenilor, Gigi Netoiu, si clubul "ciinilor". Numai ca nea Marin, Veta si Suca, nu impartasesc dragostele patronului si ar iesi scandal mare daca ar fi asa. Poate, totusi, va iesi un meci corect. Indiferent de scorul final.
Otelul Galati – Petrolul Ploiesti (astazi, ora 15,00). "Gazarii" lui Marin Barbu "Magiun" fac ce fac, dar nu le iese nimic in ultima vreme. Cu -4 la "adevar", eliminati din Cupa Romaniei, Orlando, Costescu si ceilalti se gindesc cu nostalgie la victoria din toamna trecuta de la Galati. Numai ca atunci antrenor era Victor Rosca si acum el conduce trupa galateana. Si aceasta complexata de nereusita din Cupa Romaniei.
FC Arges – FC Brasov (astazi, ora 15,00): Pitestenii au mai dres busuiocul stropit cu aroma de prune in ultimele doua etape si spera s-o tina tot asa. Halagian, maestrul contraatacului, trebuie, insa sa aiba in vedere ca echipa din Brasov se apara foarte bine si este greu de ingenuncheat.
Astra Ploiesti – Sportul Studentesc (astazi, ora 17,00, TVR 1): Potopiti de laude si solicitati pe la loturi, grupa de studenti a lui Andone a intrat intr-un con de umbra. Daca se vor aseza linistiti la locurile lor, pot produce o surpriza in fata unei Astre care nici ea nu prea mai straluceste…
FC National – UM Timisoara (astazi, ora 19,00) : Toate datele conduc la o problema usoara, singura enigma reprezentind-o numarul de goluri marcate de Mitrovic, Sergiu Radu si compania bancara.
FCM Bacau – Farul Constanta (astazi, ora 20,30, ACASA): Meciul de la Bacau reediteaza o apriga confruntare din vara, cind cele doua combatante s-au luptat pentru un loc sub soarele Diviziei A. Rezultatul din teren a decis ca "marinarii" merita aceasta onoare, "reperata" ulterior de Schorsch si Sechelariu.
Gloria Bistrita – Rapid (miine, ora 15,00, TVR 1) : Alta data era un meci de acela paranormal cu invingatorul visiniu cunoscut dinainte. De vreo doi ani incoace, s-au mai racit relatiile dintre cele doua cluburi. Ce va fi, "Lordul" stie!
Steaua – Ceahlaul Piatra Neamt (miine, ora 20,30, Pro TV): In mod normal, la Pronosport s-ar juca "1" solist. Noi pronosticam ca bate Steaua din "pinalti". (GIN)

Comentarii