De Business

Punem punctul pe știi

Cel mai mare site web de freelancing şi afaceri din lume a fost lansat în România

marți, 26 noiembrie 2013, 12:42
1 MIN
 Cel mai mare site web de freelancing şi afaceri din lume a fost lansat în România

Freelancer.com, cel mai mare site web de freelancing şi afaceri din lume, a fost lansat în România, drept Freelancer.co.ro cu scopul de a crea 50.000 de noi companii în România, în primele şase luni.
Lansarea Freelancer.co.ro în România vine în urma studierii a mai mult de 5000 de afaceri româneşti şi persoane care desfăşoară activităţi independente, şi arată că 70% dintre locuitori cred că românii doresc să înceapă mai multe afaceri şi să lucreze pentru ei înşişi. Studiul a arătat, de asemenea, că 65% dintre respondenţi cred că lansarea Freelancer.com în România va face mai uşoară decât oricând începerea unei afaceri, asigurând continuarea dezvoltării recente a economiei româneşti.
"Lansarea versiunii româneşti a site-ului Freelancer va da un impuls semnificativ economiei româneşti. Fiind cel mai mare site de externalizare din lume, aceasta va oferi întreprinderilor româneşti acces la cea mai mare piaţă a forţei de muncă globale şi a afacerilor online. Acesta va duce la dezvoltarea afacerilor într-un moment de nevoie disperată", a spus Bill Little, directorul european al Freelancer.
 

Comentarii