DEZVĂLUIRE: Robin Williams fusese diagnosticat cu Parkinson şi CANCER

joi, 21 august 2014, 22:48
1 MIN
 DEZVĂLUIRE: Robin Williams fusese diagnosticat cu Parkinson şi CANCER

Tot mai multe informaţii ies la iveală despre moartea regretatului actor Robin Williams. Revista americană Globe face dezvăluiri cutremurătoare despre acesta în cel mai nou număr apărut pe piaţă.

Talentatul actor de comedie Robin Williams a trăit în ultimele zile de viaţă o adevărată dramă. Pe lângă faptul că acesta suferea de Parkinson, el fusese recent diagnosticat şi cu cancer.

Potrivit revistei americane Globe, medicii îi descoperiseră recent regretatului actor o tumoare pe creier, starea sa de sănătate se deteriora rapid, iar în ultima vreme slăbise aproape 10 kilograme.

Astfel, potrivit jurnaliştilor de la publicaţia menţionată, din cauza acestei veşti teribile starul de la Hollywood s-a afundat şi mai rău în depresie şi a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa pentru că nu voia să devină o povară pentru cei din familia sa.

În plus, presa de peste Ocean a anunţat ieri că acesta a fost, de fapt, incinerat şi că cenuşa sa a fost împrăştiată în largul coastei Marin County, aproape de locuinţa actorului.

libertatea.ro

 

Comentarii