N

EXCLUSIV: Un italian s-a împuşcat în cap la Podu Iloaiei din dragoste UPDATE

N

joi, 05 iunie 2014, 07:00
3 MIN
 EXCLUSIV: Un italian s-a împuşcat în cap la Podu Iloaiei din dragoste UPDATE

\N

ORA 14:30

Italianul care s-a împuşcat este în stare foarte gravă, fiind în comă de gradul al IV-lea. Glonţul i-a străbătut creierul dintr-o parte în alta. Bărbatul a fost operat, glonţul a fost scos, dar are şanse foarte mici să supravieţuiască.

ORA 11:59

Italianul a venit în ţară luni pentru a o căuta pe iubita lui. Cei doi avuseseră o relaţie de 5 ani în Italia şi erau despăriţi de aproximativ un an. Bărbatul vroia să se împace cu ea. Însă tânăra Gabriela Şerban, de 32 de ani, nu este acum în ţară, ci chiar în Italia şi urmază să revină aacsă. Femeia cu care se întâlnise italianul în intersecţie înainte de a se împuşca, după cum spun rudele, ar fi fost sora acesteaia. Familia fetei nu era de acord cu relaţia celor doi, spunând că bărbatul era prea bătrân pentru Gabriela. Italianul a vrut să discute cu rudele tinerei. S-a cazat la o pensiune din Podu Iloaiei zilele trecute şi a mers de mai multe ori la acestea acasă, au mâncat şi au băut împreună, el făcându-le cinste. Văzând cu nu are şanse să o revadă acolo pe iubita lui, italianul s-a hotărât să plece. El a fost condus de sora Gabrielei şi de soţul şi copilul acesteia până în intersecţia Drumului European. Deprimat, bărbatul a început să plângă, apoi a scos un minipistol de provenienţă spaniolă, de calibru 5,6 mm, din buzunarul de la piept al hainei. L-a luat cu mâna dreaptă, l-a dus la tâmplă şi a tras. El a fost dus de urgenţă la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Poliţiştii au găsit în geamantanul său un cartuş.

ORA 10:00

Se conturează firul desfăşurării evenimentelor. La mijloc pare a fi un triunghi amoros ce a condus la o sinucidere din dragoste. Femeia cu care se iubea italianul era căsătorită în Podu Iloaiei. Acesta a venit în vizită la ea. A sunat-o aseară şi i-a cerut să iasă în intersecţia de pe Drumul European. Femeia ar mers să-l vadă pe amantul ei, iar cei doi ar fi fost fost surprinşi de soţ. Bărbatul din Podu Iloaiei i-ar fi cerut italianului să o lase în pace pe nevasta sa. A izbucnit un scandal, iar amantul a scos de sub haină, din buzunarul de la piept, un pistol mic pe care l-a dus la tâmplă şi a tras.

ORA 07:59

Un cetăţean italian de 52 ani s-a împuşcat noaptea trecută în cap, în jurul orei 23:30, de faţă cu iubita lui româncă. Cei doi s-au întâlnit pe strada Decebal din localitate şi au început să se certe. Fata a vrut să termine scandalul şi a refuzat să mai stea de vorbă cu italianul. La un moment dat, de supărare, acesta a scos un pistol cu gloanţe şi s-a împuşcat în cap.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă de un echipaj de ambulanţă la spital, dar are şanse mici de supravieţuire.

Reprezentanţii Poliţiei au deschis o anchetă în acest caz. Ei vor sta de vorbă şi cu iubita italianului pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Comentarii