Fiul lui Victor Ponta, transferat de la Ploieşti la un spital din capitală

vineri, 30 iunie 2017, 17:58
1 MIN
 Fiul lui Victor Ponta, transferat de la Ploieşti la un spital din capitală

Fiul fostului premier Victor Ponta, Andrei, care vineri s-a accidentat în timpul unui meci de rugby pe un stadion din judeţul Prahova, suferind un traumatism cranio-cerebral, a fost transferat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.

Andrei Ponta, care vineri după amiază a suferit un traumatism cranio-cerebral în urma unei accidentări produse în timpul unui meci de rugby la care participa pe stadionul din Băicoi, judeţul Prahova, a fost transferat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, unde a fost dus iniţial, la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti. Andrei Ponta a fost dus la unitatea medicală din Bucureşti cu o ambulanţă a serviciului public, au declarat surse medicale.
 
Potrivit surselor citate, Andrei Ponta, în vârstă de 14 ani ani, a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Ploieşti de către un echipaj al Ambulanţei Prahova, după ce s-a lovit la cap în timpul unui meci de rugby disputat în faza grupelor a turnelului U14, pe stadionul din Băicoi. Un alt băiat în vârstă de 14 a fost de asemenea rănit, suferind un traumatism în zona cervicală după ce s-a lovit de fiul fostului premier în timpul meciului. 

Comentarii