Advertorial

3 mituri despre videochatul în Iași. Ce este și ce nu este jobul ăsta (P)

joi, 26 ianuarie 2023, 09:30
3 MIN

Videochatul a devenit subiectul de discuție preferat și pentru persoane fără vreo legătură cu domeniul. Ăsta e un lucru bun, pentru că popularizează o cale foarte profitabilă de a face bani pentru femeile curajoase din Iași.

 

Desigur, mașinile scumpe, apartamentele din zonele bune ale orașului și stilul de viață relaxat al modelelor provoacă imaginația lumii. Unele lucruri care se spun sunt adevărate, altele sunt pur și simplu povești.

Ca PR la Preziosa, cel mai bun studio din Iași, e plăcerea mea să clarific lucrurile astea. În mod normal, așa cum fac și cu persoanele care vin să colaboreze cu noi, aș fi tentată să vorbesc despre câștiguri, avantaje. Cel mai ușor însă ca să dăm deoparte miturile din jurul videochatului este să explic ce nu este el.

 

3 mituri și povești nemuritoare despre videochatul în Iași

 

  • Mitul 1. Modelele fac jobul ăsta ca să se mărite în străinătate

Asta e o aiureală care nu știu cum a apărut, dar e ușor de combătut. Videochatul înseamnă socializare virtuală, pe internet, nu în mod fizic. Chiar în contractul dintre modele și studiouri este interzisă întâlnirea reală, din considerente de legalitate și siguranță personală. La el, și site-urile pe care lucrează modelele interzic categoric întâlnirile fizice. Esența acestui job este distracția pe net și atât.

La Preziosa, chiar încurajez modelele să spună adevărul membrilor, adică faptul că nu se vor vedea niciodată în altă parte decât pe site-uri. În plus, multe modele au deja o familie, soț, copii, deci nu se pune problema asta.

  • Mitul 2. Videochatul înseamnă bani la negru

Aici vreau să fiu cât se poate de clară: la Preziosa colaborăm 100% legal, pe baza unui contract, cu transparența totală a plăților. Așa lucrăm noi și încercăm să convingem pe toată lumea din industrie să facă la fel.

În ciuda eforturilor noastre, există, din păcate, unele studiouri de videochat care preferă să riște. Astfel, expun și modelele lor la consecințe neplăcute din partea ANAF și a poliției. Același lucru este valabil și pentru modelele care lucrează de acasă și primesc bani la negru. Se expun unor riscuri mari, pe răspunderea lor și se expun consecințelor în plan legal și financiar când sunt prinse. Videochatul adevărat însă e 100% legal și sigur.

  • Mitul 3. Modelele câștigă mulți bani nemunciți

Drept să spun, nu știu exact cum să iau lucrul ăsta: ca pe o laudă sau un alt mit. Da, în videochat în Iași modele fac o mulțime de bani. La Preziosa, de exemplu, câștigurile medii sunt undeva la 4.000 -5.000 de dolari pe lună. Avem însă și colege care trec de 10.000 sau 15.000 de dolari pe lună.

Deci se câștigă mult, dar banii ăștia sunt munciți. Succesul vine în domeniul ăsta numai prin seriozitate, motivare, organizarea bună a lucrului, constanță în programul de lucru. Pe scurt, e la fel ca la alte joburi, numai că mult mai bine plătit.

Ok, sper că am mai lămurit lucrurile legate de videochat în Iași. Ce pot spune în plus e că am oricând deschiderea să ofer informații suplimentare despre domeniul acesta oricărei femei care a împlinit deja 18 ani.

Sunt convinsă că videochatul premium, legal și discret pe care noi îl promovăm la Preziosa e o oportunitate extraordinară. O zi minunată și abia aștept să prezint amenajările excepționale din studioul nostru viitoarelor modele de succes din oraș!

Contact Preziosa Iași

Telefon: 0740 234 235

Comentarii