5 păcănele online care sunt la mare căutare în 2023

duminică, 19 februarie 2023, 16:45
4 MIN
 5 păcănele online care sunt la mare căutare în 2023
Românii se distrează pe internet la păcănele, beneficiind de ofertele tot mai bogate ale cazinourilor online. În 2023, sloturile „ca la aparate” au parte de o concurență foarte serioasă din partea jocurilor „moderne”.
Contează tematica, grafica și, nu în ultimul rând, fondul sonor. Experiența de joc este mai importantă decât câștigurile, întrucât sloturile sunt preferate pentru suspansul pe care îl generează. Îți prezentăm 5 păcănele online foarte populare în acest an:
  • THE RAVE
Este un joc cu DJ și cu „party people”. Atmosfera specifică este construită prin fondul muzical și prin luminile de club, iar mecanismul Megaways formează 243 de modalități de câștig în jocul de bază. În plus, sunt numeroase funcții speciale: Enhancer Cells, xWays, xSplit Wild, Murder on the Dance Floor, God is a DJ, xBet, Busted.
„Drop de Bass” este simbol Scatter, două astfel de simboluri activând Enhancer Cells. Cu cât se opresc mai multe Scatters pe grilă, cu atât numărul rotirilor gratuite este mai mare, deci și șansele de a obține câștig:
• 3 Scatters = 7 rotiri „Murder on the Dance Floor”
• 4 Scatters = 8 rotiri „Murder on the Dance Floor”
• 5 Scatters = 10 rotiri „God is a DJ”
Petrecăreții sunt simbolurile cele mai valoroase, alte pictograme fiind lănțișorul, pistolul care trage cu bani, ochelarii de petrecere, acadelele și căștile.
 
  • TEMPLE TUMBLE 2 DREAM DROP
 
Temple Tumble 2 Dream Drop este unul dintre cele mai interesante sloturi noi din acest casino online. Jocul începe cu o mașină care vine în viteză și se oprește în fața unui sit arheologic. Din ea sar doi exploratori, care doresc să își împlinească visul de a găsi comorile din interior. Ei apar pe role sub formă de simboluri Wild.
Combinațiile câștigătoare se formează din simboluri identice pe cel puțin trei role adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta. Pictogramele sunt împărțite în simboluri cu valoare mare (șarpele și masca), simboluri cu valoare medie (pietre prețioase roșii, albastre și verzi) și simboluri cu valoare redusă (suita de la J la A din pachetul de cărți de joc). Slotul funcționează în mod colapsabil (simbolurile câștigătoare dispar și în locul lor vin altele, în aceeași rundă).
 
  • BANK ROBBERS
 
Este o poveste clasică, în care un el și o ea formează o echipă redutabilă de spărgători de bănci. Bancherul este simbol Wild, care substituie toate simbolurile, cu excepția cuplului de răufăcători. Alte pictograme importante sunt paznicul, seiful, mitraliera și sacii cu bani, cătușele.
Trei simboluri Scatter (cuplul de răufăcători) declanșează o serie de rotiri gratuite în care Wild-ul poate ocupa nouă poziții obișnuite. De asemenea, șase pictograme „XX Credits” activează jocul bonus, care poate duce la câștigarea unuia dintre cele 4 jackpoturi: Coint Reserve, Bill Reserve, Silver Reserve sau Gold Reserve. Câștigurile pot fi multiplicate prin funcția „Risk game”.
 
  • JACK AND THE BEANSTALK
 
Cine nu știe povestea „Jack și vrejul de fasole?”. Probabil că ești curios să vezi cum este slotul inspirat din această poveste. Îți recomandăm varianta lansată de NetEnt, care are un fond sonor cu totul deosebit. Dacă închizi ochii, poți să juri că ești într-o poiana, înconjurat de păsări de tot felul, ale căror triluri te îmbie să pui rolele în mișcare.
Boabele magice de fasole sunt în cutii, ca veritabile comori. Minim trei pictograme activează 10 rotiri gratuite. În timpul secvenței, apar trei Walking Wilds: sacul cu galbeni, găina cu ouă de aur și harpa. Wild-ul are și rol de multiplicator x3. De asemenea, dacă pe rola 5 se oprește un simbol cheie, este deblocată o funcție Wild. Jack este cel mai valoros simbol din jocul de bază.
 
  • HOT TO BURN
 
„Hot to Burn” este un slot cu fructe și șeptari, care se remarcă prin grafica modernă. Șeptarul plătește până la de 1.000 de ori miza, iar pepenele și căpșuna până la de 100 de ori miza. Urmează pruna, portocala, lămâia și cireașa (de 40 de ori). Obții câștig și pentru două cireșe oprite pe grilă, una pe coloana 1 și una pe coloana 2. Pictogramele care formează o combinație câștigătoare iau foc. Tot foc este și pe background.
Jocul nu are simbol Wild, ci numai steluța Scatter, care plătește oriunde s-ar opri pe ecran. O steluță pe fiecare rolă plătește de 50 de ori miza rotirii. Sunt 5 linii de plată.

Comentarii