66 de permise reţinute în urma unei razii la Iași, majoritatea pentru viteză şi alcool

marți, 10 martie 2020, 02:57
1 MIN
 66 de permise reţinute în urma unei razii la Iași, majoritatea pentru viteză şi alcool

Sute de şoferi au fost amendaţi pe drumurile din Iaşi în zilele de vineri şi sâmbătă, în urma unei razii a poliţiştilor de la Rutieră.

Acţiunea oamenilor legii a avut loc pe drumurile din judeţul Iaşi, iar în urma acesteia, poliţiştii au dat 528 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 247.000 lei. Cele mai multe amenzi, 260, au fost au fost date pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, şapte pentru nerespectarea depăşirilor, 16 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi 245 pentru alte abateri.

„De asemenea, au fost reţinute 66 de permise de conducere, dintre care 41 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, şapte pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea şi 18 pentru conducerea unui vehicul fiind sub influenţa alcoolului. Totodată, poliţiştii au retras 13 certificate de înmatriculare“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Unul dintre şoferii sancţionaţi, cu domiciliul în judeţul Bacău, a fost sancţionat cu amendă şi reţinerea permisului de conducere deoarece în localitatea Leţcani a fost depistat cu radarul circulând cu viteza de 112 km/h.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii