7 ani de închisoare: a violat-o pe nepoata de 15 ani

marți, 14 decembrie 2021, 02:50
1 MIN
 7 ani de închisoare: a violat-o pe nepoata de 15 ani

Un ieşean riscă să petreacă 7 ani după gratii după ce şi-a transformat o nepoată în amantă şi a încercat să o agreseze şi pe sora acesteia. Constantin Cojocaru a violat-o pe fiica surorii sale în mai multe rânduri, ameninţând-o pentru a o convinge să-i cedeze şi pentru a nu spune nimănui nimic. Faptele au ieşit totuşi la iveală după ce fata, în vârstă de doar 15 ani, a rămas însărcinată şi a născut, în cursul lunii martie. 

Cojocaru a fost trimis în judecată pentru viol şi tentativă de viol. Pentru agresarea nepoatei sale, S.M.T., bărbatul a fost condamnat la 6 ani de închisoare, iar pentru încercarea de a viola pe sora acesteia, M.I.T., la 3 ani de închisoare. Conform legii, în cazul condamnării unei persoane pentru mai multe infracţiuni, se execută pedeapsa cea mai mare, la care se adaugă o treime din totalul celorlalte. În cazul lui Cojocaru, a rezultat o condamnare finală la 7 ani de închisoare.

După eliberare, el nu va mai avea dreptul să se apropie la mai puţin de 200 de metri de nepoatele sale timp de încă 5 ani. Pe aceeaşi perioadă i s-au retras şi drepturile părinteşti. Bărbatul va trebui să plătească totodată şi 25.000 euro, ca daune civile către cele două victime. Condamnarea asupra căreia s-au decis magistraţii Judecătoriei nu este definitivă, dosarul urmând să fie analizat şi de Curtea de Apel. Primul termen al apelului declarat de Cojocaru se va desfăşura la sfârşitul lunii viitoare.

Comentarii