A fost externată fetiţa de două luni înjunghiată de tatăl său

marți, 23 noiembrie 2021, 02:50
1 MIN
 A fost externată fetiţa de două luni înjunghiată de tatăl său

Fetiţa în vârstă de două luni din Roman care a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi după ce a fost înjunghiată de tatăl ei a fost externată. 

„Pacientul de două luni, înjunghiat de către tată, a fost externat. A venit mama şi a preluat copilul, care a avut o evoluţie favorabilă din fericire pentru el”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului de Copii „Sf. Maria”.

Săptămâna trecută, medicii spitalului spuneau că starea fetiţei era stabilă, respira spontan şi mânca fără probleme. Fetiţa a ajuns în şoc hipovolemic, având nevoie de intervenţie chirurgicală pentru reechilibrare, fiind vorba despre un şoc traumatic sever.

Medicii au explicat atunci că a fost afectat atât intestinul, cât şi capsula hepatică. Imediat după ce a ajuns la spital, membrii echipei chirurgicale au evaluat leziunile organelor din cavitatea abdominală şi au efectuat tratamentul chirurgical al acestora.

Reamintim că în dimineaţa zilei de 6 noiembrie, un bărbat din Roman şi-a înjunghiat soţia şi fiicele gemene în vârstă de doar două luni, Una dintre fetiţe nu a mai putut fi salvată, medicii au găsit-o în stop cardio-respirator cu multiple plăgi înjunghiate la nivelul toracelui şi abdomenului. 

Comentarii