Agitatorul Flavius Stoican

joi, 01 noiembrie 2018, 02:43
2 MIN
 Agitatorul Flavius Stoican

Tehnicianul Politehnicii a insultat reporterul “Ziarului de Iaşi” şi a incitat spectatorii la adresa sa

La finalul meciului cu Viitorul, Flavius Stoican s-a comportat, din nou, execrabil. Urlând minute bune şi folosind expresii suburbane, tehnicianul a incitat spectatorii la adresa subsemnatului, susţinând că acesta dezinformează. Câteva dintre persoanele prezente în tribune au preluat mesajul jignitor al “pedagogului numărul 1 al Politehnicii” şi au trecut la ameninţări.

Recitalul antrenorului a continuat şi la conferinţa de presă. Ca şi în alte rânduri, Stoican şi-a motivat ieşirea denaturând sensul unor enunţuri. De pildă, afirmaţia subsemnatului că “în acest sector de tribună sunt acum 72 de spectatori”, afirmaţie făcută cu 20 de minute înaintea startului, a fost interpretată de antrenor ca exprimând numărul total de spectatori prezenţi la meci. 

Noul derapaj al celui care stă pe scaunul ocupat în trecut de nume ca Ilie Oană, Gheorghe Constantin, Leonida Antohi sau Vasile Simionaş confirmă faptul că la clubul din Capitala Culturii guvernează acum haosul şi violenţa. Urarea unui locuitor al Terrei ca un semen de-al său să cadă la pat şi să moară în chinuri, este prezentată drept model şi completează perfect tabloul.

Acest lucru nu era posibil fără complicitatea unei conduceri slabe, care a suportat fără să crâcnească să fie preşul unei persoane ce preferă obişnuit să iasă în decor şi care utilizează în cadru oficial apelative “academice gen ” “bă”, “jmecher, “glugă de coceni”.

Despre Stoican ar fi multe de spus. Amintirea unor episoade din trecutul său ar fi suficiente pentru a developa profilul celui care emite acum judecăţi de valoare. Nu mă cobor însă la acest nivel. Aici e Iaşi, nu Valea Copcii, unde şi-a făcut Stoican ucenicia de antrenor! Din păcate, ce rămâne este că nobilul simbol Politehnica, pentru care au trudit mulţi oameni de mare calitate profesională şi culturală, a fost, din nou, târât în noroi de vremelnici reprezentanţi

Comentarii