Al patrulea tâlhar din Bucium, prins pe un câmp, la Vaslui

vineri, 20 august 2021, 01:50
2 MIN
 Al patrulea tâlhar din Bucium, prins pe un câmp, la Vaslui

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au pus mâna ieri pe cel de-al patrulea tâlhar implicat în jaful dat la o vilă din cartierul Bucium. Ionuţ Vlăduţ Antoce a fost capturat de oamenii legii în judeţul Vaslui, în comuna Oşeşti, în satul Buda, pe câmp. În urmă cu câteva zile, poliţiştii au fost foarte aproape să îl prindă pe individ, însă acesta a reuşit să fugă într-o pădure, cu toate că a fost urmărit cu zeci de focuri de armă. 

Preţ de câteva zile, poliţiştii ieşeni au efectuat mai multe descinderi la locuinţa acestuia, însă nu a fost prins. Joi după-amiază, agenţii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au reuşit să îl depisteze şi să îl prindă pe inculpat. Pe numele acestuia există un mandat de arestare preventivă emis în lipsă de către magistraţii de la Judecătoria Iaşi.

Bărbatul este din judeţul Vaslui, iar alături de alţi trei indivizi ar fi pătruns în casa din cartierul Bucium în care locuia o familie. După ce au agresat fizic cele două persoane care locuiau în respectivul imobil, hoţii au fugit cu o sumă de bani şi s-au făcut nevăzuţi. Iniţial, anchetatorii au crezut că în jaful din noaptea de 13 spre 14 iulie au fost implicate doar trei persoane, care au şi fost arestate preventiv. Însă indiciile găsite de oamenii legii indicau că în tâlhăria din Bucium ar fi fost implicată şi o a patra persoană, după cum Ziarul de Iaşi a anunţat în exclusivitate la finalul lunii trecute.

Cei trei tineri implicaţi în jaf, arestaţi preventiv pentru 30 de zile, se numesc Daniel Loghin, Leahu Ionuţ Ciocalău şi Alin Ionuţ Agrigoroaie. Cel din urmă este un cunoscut al oamenilor legii, având un cazier plin cu infracţiuni dintre cele mai diverse.

Comentarii