Altă bătaie de joc pe bani publici – La handbal, Iaşul a pierdut la 26 de goluri

luni, 10 octombrie 2022, 01:50
1 MIN
 Altă bătaie de joc pe bani publici – La handbal, Iaşul a pierdut la 26 de goluri

Banii publici cheltuiţi în sportul ieşean nu produc decât amărăciune şi rezultate ruşinoase. Deşi în vară s-a bătut cu pumnul în piept că va ataca promovarea din ultimul eşalon intern de handbal feminin, având pentru asta un buget consistent, de 350 000 de euro, CSM Iaşi 2020 se face de ruşine.

 Sâmbătă, echipa pregătită de Daniel Bura şi Macrina Tomuleac a cedat la Braşov la un scor incredibil, 18-44 (10-19) în faţa echipei locale Corona. Eşecul la 26 de goluri diferenţă este al treilea în cele patru runde ale Diviziei A pentru ieşence. Acestea au mai pierdut la Piatra Neamţ (16-20) în faţa unei echipe care s-a bazat pe opt jucătoare şi acasă, cu o grupare de junioare, CNE Sfântu Gheorghe (23-26). Norocul Iaşului că a mişcat clasamentul a fost faptul că echipa secundă a “lanternei” Ligii Naţionale, CSM Galaţi, nu a vrut să joace acasă duelul cu gruparea condusă de directorul Vladimir Danilov, cerând să evolueze în deplasare.

Dunărencele, care nu au niciun un punct, au pierdut cu 26-29, permiţând CSM Iaşi să acumuleze trei puncte, cu care se clasează pe locul VIII, antepenultimul al Seriei B. În etapa viitoare, trupa ieşeană are un meci accesibil, cu CSM Făgăraş, altă echipă care are doar trei puncte în patru runde. 

Comentarii