Armonizarea administrației liberale de la Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași produce rezultate pentru ieșeni! (P)

luni, 10 octombrie 2022, 09:59
2 MIN
 Armonizarea administrației liberale de la Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași produce rezultate pentru ieșeni! (P)

Niciodată în istoria recentă a Iașului nu a existat o colaborare mai strânsă între Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași, între administrația județeană și primăriile liberale din județ, iar rezultatele sunt cât se poate de vizibile. Dezvoltarea Aeroportului Internațional Iași, investițiile în infrastructura medicală, progresele pe axa rutieră Iași – Suceava și centura ușoară a Iașului, extinderea rețelelor de apă și canalizare, Parcul Industrial de la Lețcani și viitoarele parcuri pe care le vom realiza, sunt doar o parte din proiectele importante puse în lucru de către echipa liberală de la Consiliul Județean Iași, condusă de președintele Costel Alexe, vicepreședinții Sorin Afloarei și Marius Dangă, completată de Andrei Cazacu, administratorul public al județului și liderul grupului consilierilor județeni liberali, Costel Dolachi.

De partea cealaltă, modernizarea transportului public, reabilitarea Palatului Braunstein, accentul pe mobilitate urbană, investițiile în infrastructura medicală și școlară, evenimentele culturale și sportive care aduc Iașului o largă expunere națională și internațională, sunt eforturi de necontestat ale colegilor din Primăria Municipiului Iași și Consiliul Local Iași, sub conducerea primarului Mihai Chirica, viceprimarului Daniel Juravle și liderului grupului liberal din CL Iași, Ciprian Bostan. La toate acestea, administrația locală și județeană are întregul sprijin al Guvernului condus de premier liberal și parlamentarilor liberali ai PNL Iași pentru marile proiecte precum Spitalul Regional de Urgență, autostrăzile A7 și A8, Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară o sală polivalentă de anvergură.

Nu fac afirmații gratuite atunci când spun că, în acest moment, PNL Iași este, în raport cu pozițiile câștigate la alegerile din 2020, cu populația județului și cu importanța strategică, cea mai importantă organizație PNL din Moldova. Avem președinția Consiliului Județean, câștigată în premieră într-o competiție directă și fără alianțe electorale, avem ambii vicepreședinți ai CJ Iași, majoritate în CJ Iași, administratorul public al județului, Primăria Municipiului Iași, viceprimar, peste 50 de primării și aproape 700 de consilieri locali și județeni. Astăzi, PNL Iași este prima forță politică în opțiunile ieșenilor și trebuie să continuăm toate eforturile politice și administrative pentru a mulțumi așteptările lor.

Alexandru Muraru, deputat și președinte PNL Iași

Comentarii