Asociaţia Părinţi-Profesori a Liceului de Informatică Iaşi a confecţionat peste 1000 de viziere pe care le-a distribuit, gratuit, spitalelor

sâmbătă, 02 mai 2020, 11:56
2 MIN
 Asociaţia Părinţi-Profesori a Liceului de Informatică Iaşi a confecţionat peste 1000 de viziere pe care le-a distribuit, gratuit, spitalelor

Asociaţia Părinţi-Profesori a Liceului de Informatică Iaşi, folosind imprimantele 3D ale clubului de robotică al liceului şi cele personale ale câtorva elevi, a confecţionat peste 1000 de viziere pe care le-a distribuit, gratuit, spitalelor din Iaşi, Paşcani, Tg. Frumos, Roman, Focşani.

“Povestea aceasta este despre noi, oameni obişnuiţi, fără experienţă în domeniu, dar cu solidaritate pură şi dorință arzătoare de a ajuta. 

Omenirea traversează momente extrem de dificile. Dacă nici acum nu dăm dovadă de unitate şi implicare, atunci când…?

Fiecare dintre noi ar trebui să contribuie cu ceva, orice gest, oricât de mărunt ar părea, poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte.

Asociaţia Părinţi-Profesori a Liceului de Informatică Iaşi, cu ajutorul unor oameni minunaţi, folosind imprimantele 3D ale clubului de robotică al liceului şi cele personale ale câtorva elevi, a confecţionat peste 1000 de viziere pe care le-a distribuit, gratuit, spitalelor din Iaşi, Paşcani, Tg. Frumos, Roman, Focşani.

Prin gestul nostru, mic în comparaţie cu nevoile sistemului sanitar, dorim să transmitem întregului personal medical mesajul nostru de apreciere, susţinere şi dorinţa de a-i şti în siguranţă, pentru ca ei să se poată îngriji, liniştiţi, de sănătatea celor care au nevoie.

Suntem dispuşi să lucrăm 24 din 24 pentru a fi de ajutor, dar mai avem nevoie de fonduri pentru procurarea materiei prime să putem acoperi toate cererile.

Dacă şi tu doreşti să ne susţii în efortul nostru şi să fii parte a acestei comunităţi, te asteptăm alături de noi.”, se arată pe pagina de Facebook a asociaţiei.

Comentarii