Aşteptat la Timişoara cu o tavă plină cu rahat

marți, 26 februarie 2019, 02:49
2 MIN
 Aşteptat la Timişoara cu o tavă plină cu rahat

Când vine vorba de Tudorel, nici nu ştii dacă să râzi sau să plângi. Poziţia sa, de fost judecător de Curte Constituţională şi rector la cea mai veche universitate, era una de invidiat.

Acum a căzut la statutul lui “Ciordache – altă întrebare“, un paria prin Europa dar şi în ţară. Ultimul are măcar scuza faptului că este un analfabet în ştiinţele juridice.

Ieşeanul era aşteptat ieri la Vniversitatea de vest din Timişoara, la bilanţul judecătorilor de Curte de acolo, iar un grup de cadre vniversitare au şi aranjat un comando la intrare, ca să-i facă primirea cum se cuvine.

Din ce am auzit însă, de la colegii gazetari din oraş, Tudorel ar fi auzit ce i se pregăteşte şi, bărbăteşte, a luat taurul de coarne şi a decis să nu mai vină.

PS: Spun anumite guri rele căci misiunea lui Tudorel s-ar fi încheiat aicea, odată cu emiterea şi adoptarea acestei ordonante. Planul lui Dragnea ar fi ca, pentru detensionarea situaţiei, dar ca ordonanţa să rămână totuşi în vigoare, să fie demis şi trimis acasă, în uralele mulţimii, Tudorel. Chiar aşa vor sta lucrurile? Hm, altă întrebare!

Încotro o va lua premarele Mihăiţă? Îl aşteaptă vremuri grele

Negocierile primarului Mihăiţă cu liberalii, duse prin Fluturel bucovineanul şi prin alţi sforari din capitală, cică ar fi intrat în mare impas, pe motiv că cineva, zice-se, i-ar fi băgat lui Orban în cap că Mihăiţă are mari probleme într-unul din dosarele lui de la DNA, şi că nu e bine să se lege la cap cu problemele lui în campanie.

Cu sau fără legătură, cică şi Ponta i-ar fi reproşat lui Mihăiţă acelaşi lucru: să-şi rezolve mai întâi problemele penale, şi abia după să vină la el la discuţii, pentru susţinere.

În aceste condiţii, se profilează tot mai mult varianta de care se temea Mihăiţă cel mai mult: că va rămâne orfan politic în campania viitoare de la locale. Variantă în care, ca să fim sinceri, Mihăiţă e ca şi bătut. La funduleţ, dar nu numai…

Comentarii