Advertorial

Atrium Garden – împreună dezvoltăm Valea Lupului (P)

marți, 26 aprilie 2022, 01:50
3 MIN
 Atrium Garden – împreună dezvoltăm Valea Lupului (P)

Marele plan al vieții, pentru cei mai mulți dintre noi, este să ne căsătorim cu persoana iubită și să ne achiziționăm o locuință, pe care să o transformăm în „acasă”. Așa că, începem să ne proiectăm în minte casa visurilor noastre. Deși, atunci când spunem „casa visurilor noastre”, ne gândim la cum ne-am dori să fie decorat dormitorul sau la cât de spațioase ar trebui să fie baia și bucătăria, de cele mai multe ori luăm în calcul și aspecte care țin de comunitate, dar și de facilități exterioare. O viață fericită se construiește într-o comunitate de poveste…Cu această dorință a luat naștere și complexul Atrium Garden.

Micul oraș Atrium Garden este o oază de liniște și siguranță pentru locuitorii săi. Situat în Valea Lupului, oferă facilități de ultimă generație, iar locatarii se pot bucura de un mediu fără poluare, înnobilat de frumusețea naturii și de o atmosferă primitoare. Se spune că la Atrium Garden, fiecare zi se simte ca o zi de vacanță. Pentru a fi în vacanță la noi acasă avem nevoie de siguranță, facilități de ultimă generație și apartenența la un sistem comunitar modern. 

Atrium Garden, pilon important în dezvoltarea comunității locale din Valea Lupului

Ansamblul rezidențial Atrium Garden a adus o serie de îmbunătățiri semnificative în Valea Lupului. Un aspect important pe care vrrem să-l subliniem a fost extinderea rețelei de apă pe o distanță de 1,6 km, pentru a se asigura că pe viitor aceasta va funcționa în parametrii normali, dar și extinerea rețelei existente de canalizare pe o lungime de 3 km. „Astfel, am fost nevoiți să extindem rețeaua de apă, din fonduri proprii pentru a face  față consumului estimat și să asigure apă curentă la un nivel decent. Nu cu picătura, ci cu presiune, așa cum e normal. La fel s-a întâmplat și pentru rețeaua de canalizare unde, împreună cu alți dezvoltatori locali, am extins rețeaua de canalizare existentă pe o lungime de 3 km.” a povestit Claudio Botticelli, investitorul de la Atrium Garden. 

 

O altă îmbunătățire semnificativă adusă zonei Valea Lupului, a fost o donație de 500 mp, suprafață care constituie o prelungire a străzii Garoafei pentru comunitate și un beneficiu pentru ușurarea traficului din zonă.

Odată cu construirea ansamblului rezidențial Atrium Garden, s-au alăturat misiunii de a crește gradul de confort, parteneri importanți, printre care amintim: Carrefour Market, FarmaciaPro, Meat Concept Store și Cuptorul Moldovencei. Putem adăuga și zona de servicii cu saloane de înfrumusețare, restaurant și multe altele, prin care se oferă posibilități de dezvoltare chiar și micilor antreprenori. 
 
Un alt partener foarte important pentru Atrium Garden este Petran Music School, fiind un privilegiu să găzduim în incinta complexului nostru o școală privată de muzică. Astfel, copiii din Valea Lupului au oportunitatea de a-și descoperi și cultiva talentul  muzical într-un mod neconvențional, liber și distractiv. Experiențele muzicale ale copiilor sunt ghidate de renumitul profesor Petran Paveliuc, alături de o echipă de profesori talentați și implicați.

Reamintim că prin parteneriatele Atrium Garden s-au creat, până la momentul de față, peste treizeci de noi locuri de muncă, iar în interiorul ansamblului se găsește inclusiv un bancomat. De asemenea, pentru a ne asigura că locuitorii din complexul Atrium Garden nu vor întâmpina probleme de siguranță, accesul în incinta acestuia este securizat.  

 Viața de poveste continuă la Atrium Garden cu o comunitate care se dezvoltă umăr la umăr și unde copiii cresc, se joacă și învață împreună într-un mediu protejat și primitor.

Comentarii