Autorități americane în alertă după ce o femeie a susținut că tatăl ei ar fi ucis între 50 și 70 de oameni

joi, 27 octombrie 2022, 13:11
2 MIN
 Autorități americane în alertă după ce o femeie a susținut că tatăl ei ar fi ucis între 50 și 70 de oameni

Autorități locale, statale și federale au fost mobilizate în statul american Iowa după ce o femeie a susținut că tatăl ei, mort în 2013, ar fi ucis între 50 și 70 de persoane – femei tinere -, ale căror cadavre le-ar fi îngropat cu ajutorul ei, conform CNN.

Un șerif din Iowa spune că autoritățile locale, statale și federale fac investigații într-o zonă rurală, unde o femeie a susținut că tatăl ei ar fi aruncat zeci de cadavre ale unor persoane pe care le-ar fi ucis cu zeci de ani în urmă.

Ancheta a fost declanșată în urma unui articol publicat de Newsweek, care o citează pe Lucy Studey. Ea susținea că tatăl ei, Donald Studey, ar fi ucis „50 până la 70” de oameni – femei tinere -, iar ea l-ar fi ajutat să arunce cadavrele într-o fântână de pe proprietatea pe care o avea lângă Thurman, Iowa.

Susan Studey, sora mai mare a lui Lucy Studey, a susținut, însă, pentru Newsweek că afirmațiile surorii ei nu sunt adevărate: „Tatăl meu era sever, dar era un părinte protector, care își iubea copiii… Tații severi nu se transformă în ucigași în serie… Sunt cu doi ani mai mare decât Lucy și cred că aș ști dacă tatăl meu ar fi ucis”.

„Nu avem victime, cadavre, nimic”

„Investigăm activ acest lucru și cine nu ar face-o?. Avem o scenă, dar nu știm dacă este o scenă a crimei. Nu avem victime, cadavre, nimic”, a declarat pentru CNN șeriful din Fremont, Kevin Aistrope.
„Tot ce avem este că o femeie a venit și ne-a spus o poveste despre cadavrele dintr-o fântână.
Am adus câțiva câini de urmă, care au indicat o zonă.
Vom face tot ce putem pentru a demonstra sau infirma că ar putea exista o scenă a crimei”, a mai spus șeriful.
Potrivit acestuia, în anchetă sunt implicate agenții locale, de stat și federale, inclusiv Divizia de Investigații Criminale din Iowa (DCI) și FBI.

Presupusul criminal în serie, Donald Studey, a murit în 2013, la 75 de ani.

Comentarii