Avem notabilităţi faine pe listă: iacătă cine vine la inaugurarea A8 din 2050!

sâmbătă, 29 ianuarie 2022, 02:50
2 MIN
 Avem notabilităţi faine pe listă: iacătă cine vine la inaugurarea A8 din 2050!

Sinceri să fim acuma, parcă nici nu ştim cum s-o luăm: de bună sau de nebună? Un personagiu din târg pus pe ghiduşii a făcut o pagină online specială, preventiv, ca să ocupe loc în faţă, pentru inaugurarea autostrăzii Unirii, A8, pentru data de luni, 3 ianuarie 2050 (!). 

Da, exact aşa: peste 28 de ani. Un termen oarecum realist, am zice. Iar cine voia, că era la liber, se înscria deja ca om interesat sau ca participant, ca să aibă loc în faţă la tăiat panglici.

Ei bine, printre miile de înscrişi acolo, ghici pe cine am găsit? Iote: taman pe fostul prifect, actual sub, dar pe vicele liberal de la premărie! O fi oare de râs, sau de plâns?

Vă amintiţi de întâlnirea secretă de la cabană? Iacătă şi primele urmări!

Tocmai ce vă povesteam alaltăieri despre întâlnirea cea de taină a pesediştilor din Moldova într-o cabană vânătorească din codrii Huşilor, la care amfitrion a fost şeful de partidoi de acolo Mitică Buzatu, iar printre invitaţi a fost şi nea Măricel al nostru de la Iaşi, întâlnire la care s-ar fi pus bazele împărţirii unor posturi ce ar reveni zonei, zice lumea mai informată.

Ei bine, iote numai ce am auzit ieri că unul din posturi ar fi fost alocat deja: cel de secretar de stat la Secretariatul General, acolo pe unde trec ordonanţele. Dacă mai pui şi că soaţa Buzatului, fostă profă la Târgu Frumos, a fost europarlamentar la Bruxelles iar acuma e senatoare la Bucureşti, iote, dragilor, o familie aranjată. Una despre care chiar poţi spune că a reuşit în viaţă, nu-i aşa? Aşadar, nea Măricele, la mai mare!

PS: Ţineţi aproape şi săptămâna ce vine, că mai avem pe ţeavă o poveste de succes şi mai şi. Pa şi pusi!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii