Băiatul de 13 ani care şi-a pus ieri capăt zilelor ar fi fost supărat că a fost silit să se mute în Iaşi (FOTO)

marți, 05 decembrie 2023, 11:24
2 MIN
 Băiatul de 13 ani care şi-a pus ieri capăt zilelor ar fi fost supărat că a fost silit să se mute în Iaşi (FOTO)

Una dintre posibilele cauze ale tragediei de luni seară din cartierul Vişoianu ar fi, potrivit unor vecini care au discutat cu reporterii ,,Ziarul de Iaşi”, faptul că băiatul în vârstă de 13 ani din Republica Moldova era supărat că s-a mutat în Iaşi.

Din spusele locatarilor prezenţi luni la faţa locului, se pare că părinţii adolescentului ar fi despărţiţi, iar copilul nu s-ar fi obişnuit nici cu această idee.

Cititi si: Un copil a căzut de la etajul 9 al unui bloc din cartierul Vişoianu. Detalii de groază

,,Am ieşit fix aseară când s-a întâmplat pentru că am auzit gălăgie. L-am văzut jos. Nu se ştie dacă mai era cineva în casă în momentul ăla. O persoană care era deja afară spunea că imediat după căzătură s-a auzit un urlet. Deci nu ştiu cum a fost, dacă mama era la lift sau în casă. Mă gândesc că prea repede a reactionat dacă ea era la lift…păcat, procurorii care luau măsurători spuneau aseară că dacă ar fi fost un accident nu ar fi căzut exact după gărduţ şi din picioare. Avea picioarele strivite, oasele scoate de la picioare, am văzut eu…în rest nu avea nimic. Fix atunci se mutau, cică au venit cu bagajele şi băiatul na…nu ar fi fost de acord că nu voia aici. Părinţii sunt despărţiţi, mi-a mai spus cineva”, a declarat o vecină.

În locul în care tânărul şi-a pierdut viaţa au fost aprinse mai multe lumânări. De asemenea, majoritatea celor care locuiesc la etajul 9, pe aceeaşi scară cu familia îndurerată, nu au dorit să ofere prea multe detalii.

,,Au fost doi preoţi dimineaţă, da, băiatul brunet cu barbă care plângea şi arăta locul…era fratele copilului…chiar nu vreau să mai spun nimic, nu e treaba noastră”, a menţionat o altă vecină.

Comentarii