De Business

Punem punctul pe știi

Banca Română de Credite şi Investiţii şi-a deschis prima agenţie în România

miercuri, 01 iulie 2020, 12:29
1 MIN
 Banca Română de Credite şi Investiţii şi-a deschis prima agenţie în România

Banca Română de Credite şi Investiţii (BRCI), condusă de Sanjeev Gupta, cel care a cumpărat combinatul de la Galati de la ArcelorMittal, şi-a deschis miercuri prima sa agenţie în România.

BRCI deschide prima sa agenţie, în Galaţi, în urma reluării activităţii comerciale pe piaţa de retail bancar. Alegerea oraşului nu este întâmplătoare, BRCI fiind parte a GFG Alliance, grup care a cumpărat combinatul siderurgic ArcelorMittal din oraş, redenumit acum LIBERTY Steel.

„BRCI îşi propune să fie o bancă de nişă, care se va adresa clienţilor persoane fizice, în principal cu soluţii bancare digitale. Pentru clienţii persoane juridice, BRCI va furniza mai ales soluţii de finanţare a nevoilor de creditare pe termen scurt, prin servicii de factoring domestic şi de export, linii de credit şi alte produse similare”, a declarat dl. George Ciobănaşu, Preşedintele Consiliului de Supraveghere al BRCI.

Următoarea etapă din planurile băncii include deschiderea a 10 agenţii in oraşele mari din ţară în viitorul apropiat şi facilităţi noi pentru clienţii săi, inclusiv opţiunea de deschidere de cont online, cu produse de economisire şi creditare facile dar la costuri foarte competitive.

Comentarii