Bărbat înjunghiat în burtă, lângă cârciumă

vineri, 13 august 2021, 01:50
2 MIN
 Bărbat înjunghiat în burtă, lângă cârciumă

Un tânăr de 23 de ani a înjunghiat cu sânge rece o persoană din comuna Lespezi, în urma unui conflict spontan. Miercurea trecută, cei doi se aflau în imediata apropiere a unui bar din satul Buda, iar la un moment dat s-au luat la ceartă, cel mai probabil din cauza băuturilor consumate. 

Aflaţi în curtea unei familii în care se găsea şi barul din sat, cei doi au început să îşi adreseze injurii. La scurt timp s-au îmbrâncit şi s-au luat la bătaie. Scos din sărite, tânărul de 23 de ani a luat o decizie care i-ar putea aduce ani grei de închisoare.

Tânărul, pe numele său Mihai Florin Costea, ar fi pus mâna pe un cuţit şi l-ar fi înjunghiat cu sânge rece pe celălalt bărbat. Rănile suferite de persoana vătămată în zona abdomenului au fost grave, iar bărbatul a ajuns de urgenţă la spital. Medicii l-au diagnosticat cu plagă penetrantă abdominală cu hemoperitoneu, rană care i-a pus în pericol viaţa.

Aproape 20 de zile îl vor ţine medicii în spital, pentru îngrijiri medicale. La scurt timp, martorii de la faţa locului au chemat de urgenţă poliţia, care au pornit pe urmele tânărului suspectat de tentativa de omor. Mihai Florin Costea este cel suspectat de autorităţi pentru că ar fi încercat să îl ucidă cu sânge rece pe M.C.I.

La scurt timp de la scandalul petrecut în comuna Lespezi, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe tânăr, iar pe 11 august a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Iaşi. Judecătorul a luat decizia ca tânărul să fie arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

"Prin referatul din data de 11 august 2021 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-a propus arestarea preventivă a inculpatului, cercetat sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile", au precizat procurorii ieşeni. 

Comentarii