Bărbatul care a înjunghiat un poliţist rămâne în arest

vineri, 23 martie 2018, 02:50
1 MIN
 Bărbatul care a înjunghiat un poliţist rămâne în arest

Curtea de Apel Iaşi a decis ca Radu Constantin Talabă, fost Holban, afaceristul care ar fi înjunghiat un poliţist din Iaşi, să rămână încă 30 de zile în arest. Holban este acuzat de tentativă de omor după ce, în dimineaţa zilei de 28 ianuarie, în jurul orei 4.30, l-ar fi înjunghiat pe poliţistul Iulian Dorel Dumitraş. 

Acesta din urmă, angajat al unei structuri din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, ar fi fost agresat înainte de se prezenta la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi, pentru a primi îngrijiri medicale. Dumitraş avusese o altercaţie cu acelaşi Holban, dar şi cu o altă persoană, într-un club din centrul oraşului. „Prin acelaşi rechizitoriu s-a dispus disjungerea şi declinarea cauzei la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu privire la incidentele petrecute în aceeaşi noapte într-un club din municipiul Iaşi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prevăzută de art. 193 alin. 2 Cod penal”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. 

Cititi si: Poli]ist de la „masca]i“ înjunghiat de apropia]i ai clanului interlop Corduneanu

Cititi si: Am vorbit cu poli]istul înjunghiat de interlopi: „M-a lovit, nu am ripostat. Nu [tiu dac\ au venit pentru mine“

 

 

Comentarii