Bătaie cruntă într-un autobuz între un controlor și un pasager: cap spart, coaste rupte, amândoi internați în spital

joi, 05 august 2021, 15:27
2 MIN
 Bătaie cruntă într-un autobuz între un controlor și un pasager: cap spart, coaste rupte, amândoi internați în spital

Bătaie cruntă între un călător și un controlor Trans Bus.S-a întâmplat dimineața la ora cinci, la prima cursă din Buzău spre Vadu Pașii (traseul 11)

Cei doi se acuză reciproc că s-au lovit primii cu pumnii:

Călător, Valentin D.: „Recunosc veneam de la o petrecere. Băusem ceva, dar nu eram în niciun caz beat. Era prima cursă din acea zi. M-am urcat de la Carrefour, n-am avut de unde să-mi iau bilet. Ghinion, mă lăsase și bateria la telefon, iar cei câțiva călători n-au avut un bilet în plus. La Autorolla m-am trezit cu controlorul. M-a dat jos din autobuz și m-a bătut crunt. Efectiv s-a urcat cu picioarele pe mine, nu mai puteam să respir. Am fost luat cu salvarea, acum am ieșit din spital. Mâine o să fac plângere penală, am două coaste rupte. Acest controlor s-a mai luat în trecut și de prietena mea, i-a făcut avansuri și n-a lăsat-o să coboare la Vadu Pașii. A fost nevoită să meargă până la Săgeata. Când a coborât a amenințat-o că dacă face plângere, o să aibă el grijă!”.

Trans Bus: „Călătorul nu avea bilet și era sub influența băuturilor alcoolice, probabil venea de la o petrecere. I-a aplicat controlorului nostru un pumn teribil în tâmplă. Mare minune că n-a picat lat. Atenție, călătorul a lovit primul! Controlorul a replicat, l-a coborât pe călător din autobuz. Când controlorul a dat să se urce înapoi în autobuz, călătorul i-a sărit în spate. A urmat o a doua bătaie, cu lovituri de ambele părți”

Șoferul de pe autobuz a fost cel care – când a văzut ce se întâmplă – a sunat la 112 și a solicitat rapid prezența echipajelor de poliție și ambulanță.

Cine are dreptate, cine e (mai) vinovat dintre cei doi, rămâne să apreciați dvs. O vor face și polițiștii care vor investiga cazul.

Sursa: buzoienii.ro

Comentarii