Comunicat de presă (P)

Birou pentru Permise și Înmatriculări Auto la Pașcani

luni, 08 aprilie 2019, 12:50
2 MIN
 Birou pentru Permise și Înmatriculări Auto la Pașcani

Deputatul Costel Alexe, președintele PNL Iași, continuă demersurile începute încă din 2018 pentru înființarea unui birou al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor în Municipiul Pașcani, pentru a deservi atât locuitorii din Municipiul Pașcani, cât și din peste 30 de localități din vecinătatea orașului.

În acest week-end în prezența deputatului Costel Alexe, a liderului consilierilor locali din Municipiul Pașcani, Marius Pintilie, liberalii au dat startul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea acestui demers, cu scopul de a convinge autoritățile publice: Prefectura Iași și Primăria Municipiului Pașcani, să înființeze Biroul de Permise și Înmatriculări Auto Pașcani.

Totodată liberalii au anunțat că pe lângă cortul de campanie amplasat în Municipiul Pașcani vor avea echipe mobile care se vor deplasa în toate comunele din jur pentru a promova inițiativa, iar la finalul acțiunii, semnăturile vor fi depuse atât la Primăria Pașcani, cât și la Prefectura Iași.

”Suntem cu un pas mai aproape de înființarea unui punct de lucru al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor în Municipiul Pașcani!

Astfel ne dorim să reducem birocrația, să reducem distanțele între cetățean și instituțiile statului și totodată să eliminăm costurile inutile pentru transportul până în Municipiul Iași!

Soluțiile liberale pentru o administrație eficientă, în folosul cetățeanului!

Vă așteptăm să semnați pentru ”#PermisDePașcani”, la cortul amplasat în fața Casei de Cultură din Municipiul Pașcani, precum și la echipele care vor merge în comunele beneficiare!

Reducem Birocrația: Doar în ultimii 3 ani, au fost înregistrate 4660 certificate de înmatriculare pentru Municipiul Pașcani și 93.236 certificate de înmatriculare și peste 35.000 de permise de conducere arondate localităților învecinate

Peste 200.000 de potențiali beneficiari, cetățeni care ar fi pierdut 5-6 ore doar pe transportul dus-întors până în Municipiul Iași, costuri de transport, plus alte cheltuieli, efectiv o zi de muncă irosită și bani risipiți pentru un act care are un timp de procesare de maxim 5-10 minute”, a declarat inițiatorul demersului, deputatul Costel Alexe.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii