Campioni în suferinţă

luni, 10 decembrie 2018, 02:43
2 MIN
 Campioni în suferinţă

 

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, după ce a fost condusă cu 0-2, a egalat în superioritate numerică. În ultimele secunde Culio a trimis din penalty mingea în bară

* FC Hermannstadt – Dinamo Bucureşti 1-1 (1-1). Petrescu (’32) / Hanca (‘9). Fără a străluci, Dinamo a dominat meciul de la Sibiu. O centrare nereuşită a lui Hanca s-a transformat în gol cu concursul tânărului portar Căbuz. Tot o gafă de apărare a fost şi la originea reuşitei sibiene. Elevii lui Rednic au dominat steril repriza secundă şi ar fi putut pleca de la Târgu Mureş cu toate punctele, însă Popescu a ratat incredibil în ultimele secunde, trimiţând balonul în bară.

* CFR Cluj –Gaz Metan Medias 2-2 (1-2). Omrani (’43, ’87) / Fernandes (’12), Ivanov (’31). Un meci frumos şi interesant în care oaspeţii au condus cu 2-0. În prima repriză, clujenii au avut de suferit din cauza accidentărilor, Moutinho, Deac şi Ţucudean fiind nevoiţi să fie înlocuiţi prematur. Situaţia s-a schimbat din min. 63, când Trif a primit cel de-al doilea cartonaş galben, iar “găzarii” au renunţat la orice veleităţi ofensive. Egalarea a adus-o Omrani, care a jucat finalul accidentat. În prelungirile partidei, Ioniţă a obţinut un penalty la un contact cu Fofana, însă Culio a executat lovitura de pedeapsă în bară.

* Politehnica Iaşi – Dunărea Călăraşi 1-0 (1-0). Platini (’33). Un meci greu, disputat pe o vreme foarte rece şi încheiat pe o ceaţă persistentă. Perioadele de dominare au alternat, însă formaţia gazdă, lipsită de golgeterii Cristea şi Flores, a avut un plus de ambiţie, dar şi de  formă sportivă.

* Astra Giurgiu – Concordia Chiajna 3-1 (0-0). Begue (’49), Alibec (’76 – penalty), Llullaku (’88) / Leca (’73). “Astralii” au dominat în cvasi-permanenţă şi numai ratările au făcut ca tabela să rămână neschimbată până la pauză. Finalizările defectuoase au continuat şi după pauză şi elevii lui Costel Enache au fost “pedepsiţi” de un gol hilar marcat de Leca. Însă gazdele au primit rapid penalty la un pretins henţ comis de Bărboianu şi au reuşit să obţină victoria normală.

Meciul FCSB – FC Viitorul, programat aseară la Piteşti, a fost  amânat din cauza ceţii dense, pentru astăzi, la ora 20:00. Astăzi se joacă meciurile Sepsi OSK – FC Botoşani (ora 17:30) şi CSU Craiova – FC Voluntari (20:00).

 

Comentarii