Candidatul PNL la primăria Bragadiru, susținut de primarul penal Piedone

luni, 07 iunie 2021, 13:20
1 MIN
 Candidatul PNL la primăria Bragadiru, susținut de primarul penal Piedone

Candidatul PNL la primăria Bragadiru, omul de afaceri Gabriel Lupulescu, a postat pe contul său de Facebook o filmare în care primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, anunță că îl sprijină. Alegerile locale parțiale vor avea loc la 27 iunie. Popescu Piedone este condamnat la opt ani și jumătate de închisoare în dosarul Colectiv, însă a făcut apel la sentință.

În Bragadiru, fostul primar liberal Cimpoeru a fost condamnat la 56 de luni de închisoare pentru nu mai puțin de trei infracțiuni. Edilul a fost găsit vinovat pentru instigare la fals material în înscrisuri oficiale și două infracțiuni de complicitate la fals intelectual, fapte făcute în perioada 2015-2017. Cu toate că se știa de acest proces și de faptul că în faza de fond a procesului, judecată la Cornetu, Vasile Cimpoeru fusese condamnat la 2 ani si 4 luni închisoare cu suspendare, acesta a fost reales, în 2020.

În clipul postat pe Facebook de candidatul PNL Gabriel Lupulescu, Piedone spune că soacra sa locuiește în Bragadiru și că speră ca administrațiile locale din Sectorul 5 și Bragadiru să își dea mâna în folosul cetățenilor.

Liberalul Lupulescu este om de afaceri și dezvoltator imobiliar.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii