Care este starea medicului veterinar înjunghiat de mai multe ori în Valea Adâncă și dus de urgență la spital

miercuri, 02 august 2023, 11:09
2 MIN
 Care este starea medicului veterinar înjunghiat de mai multe ori în Valea Adâncă și dus de urgență la spital

Mihaela Dărdăcuș, medic veterinar, a fost înjunghiată de mai multe ori de bărbatul cu care locuia și pe care a încercat să îl salveze de la sinucidere în Valea Adâncă. Despre caz puteți citi AICI

UPDATE: Conform medicilor, femeia este stabilă, conştientă, dar sedată. „Se infirmă leziunea de carotidă, avea interesată artera tiroidiană inferioară care sângera difuz cu hematom”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. Aceasta rămâne sub supravegherea cadrelor medicale.

Medicii spun că femeia a fost adusă în stare critică la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. Starea ei a fost mai gravă decât se estima inițială: au fost identificate multiple înjunghieri pe corpul ei, pe gât, în zona pieptului și a spatelui. Femeia le-a spus medicilor că a fost bătută și apoi înjunghiată cu un cuțit, fapte confirmate în urma investigațiilor: prezintă un politraumatism și mai multe contuzii, fiind lovită inclusiv la nivelul capului. Medicii mai spun că femeia ar fi fost lovită la nivelul capului și în alte zone ale corpului cu o ganteră, înainte de a fi înjunghiată.

„Bărbatul de 63 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator, post spânzurare și auto-incendiere. S-a declarat decesul și Poliția cercetează acest caz. Femeia de 48 de ani, declarativ victimă a agresiunii din partea primului pacient, prezenta multiple plăgi înjunghiate și un politraumatism cu multiple contuzii. Plăgile sunt la nivelul gâtului, toracelui anterior și posterior, există urme de lovituri la nivelul capului, toracelui și membrelor. Pacienta este în stare de șoc hemoragic. S-a început tratamentul în urgență, este stabilizată, se administrează sânge, se fac toate investigațiile și va merge în clinica chirurgicală de gardă pentru tratament de specialitate chirurgical. Va fi nevoie de consult de la ORL și Neurochirurgie”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Comentarii